Narodna stranka: Borba koja sledi – bez individualnih kalkulacija

Prihvaćena ostavka Nikole Jovanovića

Ostavite komentar


  1. Bolest opozicije se zove AUTIZAM.
    Smešan naziv stranke. Narodna je koliko i ova što je „napredna“ ili ona „demokratska“…

    1. Smešniji komentar nisam video. To je isto kao kada bi komentarisali nečije ime… Da li je karakter osobe, koja se zove Ratko, Dragan… ili Tanja, u skladu sa imenom… Uzgred, neka imena ništa ne znače.

    2. Tanja, kakvo ime ocekujete? Ime partije treba da odredjuje njen stav prema drustvu. Pa je oduvek demokratska porucivala da je levo, a narodna, da je desno od centra. To su uobicajena imena partija u svetu. Jedinstveni dodatak imenu kao „napredna“ potvrdjuje da je stranka populisticka. a srpska da je nacionalisticka. Zaklela sam se da nikada necu glasati za bilo koju „srpsku“ stranku. Zato sto je valjda JASNO da su sve partije srpske! Sto se gdina Jeremica tice, on je ocigledno dobro placen za ono sto radi.

  2. Meni je dugo trebalo da shvatim da vi nemate petlju za politicki borbu. Isto mi je trebalo povezem, da se razmnozavate u manje i manje stranke jer ocekujete da kruska padne zrela sa drvete. Vi ste mlitava opozicija.

  3. Vecina vas treba da se ostavi politike i prepusti mesta onim politicsrima koji nece upirati jedni na druge jer navodno iskacu zbog razlicitih platformi.Za vas je neprihvatljiva platforma politicara koji se zalaze za KiM a to je jedina karika koja bi mogla da vas poveze.A upravo na toj karici vi ste pukli kod gradjana jer nemate kontravidjenje u vezi KiM,jos gore samo vam to pitanje smeta.Zalosno bezanje od problema,a bezanje je uvek gubitak.

  4. Kada već optužujete g. Jovanovića za „individualne ambicije i kalkulacije“, bilo bi dobro da upoznate javnost o čemu se tu radi, jer je upravo g. Jovanović, kao šef najveće opozicione odborničke grupe u Skupštini grada Beograda, bio vodeća pokretačka snaga zajedničkog opozicionog delovanja i i dosledan borac protiv štetočinske vlasti SNS-a. Podela u Narodnoj stranci nikako ne doprinosi jačanju opozicije, već će korist od toga imati jedino SNS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.