Profilisanje i distanciranje (od) Narodne stranke: Sagovornici Danasa o tome zašto Narodna nije među potpisnicima „Dogovora za pobedu?

Ostavite komentar


  1. Nažalost, gospodin Jeremić više ne zna šta je, poluradikal, polusocijalista ili poludemokrata, a sasvim neuspešni nacionalista. Upropastio je stranku svojom nadmenošću. Žalosno je što je toliko dobrih ljudi izneverio.

  2. Sve je jednostavno – Narodna stranka će kad tad postati deo Narodnog pokreta, jer su u dilu sa režimom.

  3. Zato što je vođa te stranke projekat službe još od Otpora preko kabineta Borisa Tadića i UN do sadašnje stranke koja služi samo dodatnom zbunjivanju biračkog tela

  4. Osnovna razlika izmedju evropske gradjanske opozicije i Narodne stranke je u tome sto je Narodnoj stranci na prvom mestu ocuvanje Kosmeta u sastavu Srbije a gradjanskoj opoziciji ne.
    Preuzimanje protesta od strane evropske gradjanske opozicije dovelo je do toga da se broj gradjana koji ucestvuju u setnjama vise nego prepolovi. Vi razmislite zasto?

  5. Vukovi u politici nesto nece.Kod nas vukovi pisu knjige umesto da vuku napred i rade.

Ostavite komentar


Politika

Zavet ćutanja u Baču: Odbornici SNS-a ne žele da kažu ko je ukrao kameru opozicione grupe "Moj Bač", policija se pravi da se ništa nije dogodilo 10

Zavet ćutanja u Baču: Odbornici SNS-a ne žele da kažu ko je ukrao kameru opozicione grupe „Moj Bač“, policija se pravi da se ništa nije dogodilo

Konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Bač pre dve nedelje obeležila je jedna bizarna scena, tačnije lopovluk, koji se već dve nedelje sistemski prikriva. Naime, tokom pauze zasedanja nestala je kamera koju su doneli predstavnici opozicije iz Grupe građana „Moj Bač – sloboda za sve“, kako bi snimili sednicu, jer televizijskog prenosa nije bilo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.