Narodna stranka: Morbile među medicinarima

Ostavite komentar


  1. Cemu sada drama NS oko morbila? Neki ljudi nikada ne obole od njih a neki normalno se zaraze. Nista tsrasno.

  2. Mislim da bi bilo bolje da se svi oboleli prebace u Kembridž, kod predsednika Narodne Stranke, gde bi se uz pivo i ribice brže oporavljali.

  3. Cekajte kako moze da kaze tj izjavi tako nesto?Da su svi vakcinisani na vreme tj da roditelji nisu ti koji odbijaju da vakcinisu svoju decu ne bi ni doslo do ovoga.Drugo sa tom istom decom ne rade samo zdravstveni radnici vec i vaspitaci,ucitelji,pomocni radnici u obdanistima i da ne nabrajam dalje.Zasto onda samo zdravstvenim radnicima da bude placeno 100% bolovanje???

  4. Zato se Narodna stranka zalaže da se zdravstvenim radnicima iz ove grupe isplaćuje pun iznos zarade u slučaju bolovanja, umesto što im se, prema sadašnjem zakonu, odbija više od trećine plate.

  5. Ovi iz Narodne stranke stvaraju probleme tamo gde ih nema!Mislim da aktuelna vlast donosi razne mere kojima bi se obezbedila uspesnija vakcinacija dece i zaustavilo sirenje ove bolesti!Tako da je neumesno bavljenje ovim problemom na ovaj nacin!

  6. Niko ne zna kada ce se ili razboleti ili dobiti neku prenosivu bolest kao sto su boginje.

Ostavite komentar


Politika

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju 10

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju

Skupština Srbije usvojila je danas Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, za koju je premijer Miloš Vučević rekao da je "osnov političke borbe za opstanak Srba na ovim prostorima".

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.