Narodna stranka: Ne upisujemo se u četnike 1945.

Opozicija u bojkotu se ne vraća u skupštinsku salu, ali dolazi u parlament

Ostavite komentar


  1. Ne ulazi se u cetnike ni 41, ni 43, pa tako ne ni 45, ne zato sto je tad bilo ocigledno da su na strani gubitnika, vec zato sto su gajili fasisticku ideologiju. Sta, da je Hitler pobedjivao 45. onda bi bilo ok uci u cetnike?

    1. Ma gde bre ČETNICI i fašisti, bas ste neobavesteni. Komunisti su u bivsoj Jugoslaviji bili u savezu sa nacistima sve do 1943. A, četnici su stara srpska paravojna formacija, koju je osnovala legendarna CRNA RUKA. Oni su ih organizovali u legendarne TROJKE specijalaca, koje su pomagale u oslobodjanju Srbima u danasnjim juznim delovima zemlje, koji su onda cesto bivali pod okupacijom Osmanlija, Bugara, Arbanasa.
      To sto vi i sadasnja javnost razumevate pod četnistvom samo formacije iz Drugog svetskog rata, i uz to im prišivate fašizam, to je satanitacija. General Dragoljub Mihajlovic, bio je orjentisan ka Francuskoj, u svoju vojsku ustrojio je u po uzoru na njih, a ne po uzoru na hitlerove ss armade.
      Zaludjenost komunistickom ideologijom, koja inace nije izdrzala test vremena i dalje je velika. A, želja za satanizacijom druge ideilogije jos veca.
      I, da Crna ruka, sem cetnika osnovala je i Komunisticku partiju u bivsoj Jugoslaviji. Tako da ne morate da brinete kad god navijate za komunisticku ideologiju, znajte da sva jaja idu u korpu istog gazde. Samo se usled teske epidemije misljenha tesko razaznaje ko je ko, i ko sta radi.
      Nista od ovog ne bi bilo interesantno, da permanentno Nemci i Britanci od ovog prostora ne pokusavaju da naprave svoju koloniju.

  2. Nasu opoziciju izgleda cine samo bivsi i sadasnji DS-ovci. Dosta ste jada zadali ovom narodu. Ako mislite da nesto uradite protiv av morate primeniti recept slican onom protiv slobe. Znaci da svi iz opozicije oforme tim strucnjaka,postenih i neokaljanih politikom i aferama. Pa cela opozicija da stane iza njih. Jedino tako. Narodu je muka od ove vlasti isto kao i od onih proslih kabadahija i lopova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.