Narodna stranka: Parking servis je reketaš i parazit na kičmi Beograđana

Ostavite komentar


  1. Jel to znaci da ćete ako dodjete na vlast u Beogradu da ukinete bar,,oko sokolovo“? Glasaću za vas ako je tako, to mi je dovoljno, ionako se prodajemo za male pare, a ovo bi bila dobra cena.

  2. Sećam se vremena posle 5. oktobra kada su oni bili na vlasti. To je bilo vreme blagostanja, poštenja, brige o zaposlenima… Niko nije ostajao bez posla, parking mesta koliko hoćeš, besplatno parkiranje, premijer je išao biciklom na posao i niko ga nije dirao, stranke su složno i jednoglasno radile za dobrobit građana ako treba i glasanjem iz Bodruma…

  3. Parking servis = Gestapo. Imam suprugu invalida I dok sam joj pomagao da izadje iz kola snimilo me „Oko vesicevo“ I dobio sam kaznu. Koliko ima takvih slucajevu u 1om danu? “ secam se“ da sistem nije bio dobar ali ovaj je jos gori

  4. Dajte mapu njihovih odbora da se odmah uclanim. Svaki neprijatelj parking servisa je moj prijatelj!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.