Narodna stranka podnela krivičnu prijavu protiv Lončara

Ostavite komentar


  1. Kakva sprdnja. Lončar je samo rekao ono što su Jeremić i kompletna srpska opozicija izuzev Čanka i Čede takođe rekli samo na drugi način. Poslednjih mesec dana se utrkuju ko će eksplicitnije da podrži teoriju da je „u Crnoj Gori na delu otimanje srpskih svetinja“. Čak se, evo, poslednjih dana i Vesna Pešić uključila u kampanju, valjda iz straha da Đilas, Borko, Jeremić i Obradović ne pokupe svu slavu, ako Vučić sa svojih 7 migova počisti NATO iz Crne Gore i vrati tu „srpski zemlju“ matici.

    1. Niste u pravu. U C.G. je na delu pravljenje nove crkvene organizacije korišćenjem imovine viševekovne, stare crkvene organizacije, priznate i od vaseljenske i od svih pomesnih patrijaršija. Glavne projektanti su komunista (Đukanović) i raspop (Dedajić)
      Komentarom o 7 migova spram moćne C.G. u nato-u valjda podsećate čitaoce da je do juče korišćena izreka “nas i Rusa dvesta miliona“ prevaziđena. Da li sad važi “nas i nato-a dvesta aviona“?
      Uv(ij)ek silni!

  2. …najbolje je „brane slobodu veroispovesti“. Bas tako! Zar „veroispovest“ nije intimna, strogo individualna kategorija, kao i „ateizam“ ili „agnosticizam“

    1. Tvoj komentar skrece paznju, da se normalan covek zapita: dal’ je normalno da u trecem milenijumu, postoje jos uvek tako nepismene osobe?

  3. Au, kakva zamena teza. Kako ljudi lazu i izmisljaju i ono sto oni misle i ono sto bi oni radili, da im se kojim slucajem pruzi prilika, pripisuju drugome.

    1. Mislis, zao im sto nisu sarađivali sa zemunskim klanom? Ili im je zao sto nemaju nadimak “dr smrt”?

  4. Zasto tolika povika na ministra zdrastva, Loncara. Radi posao slican ministru vojnom Vulinu,koga je na ta mesta postavio predsednik Vucic.
    On /Vucic/ je inspiracija svima koji su „patriotskom zaslugom“ dobili takva radna mesta. Kvalitet kadra nije bitan, nego zagledanost i opcinjenost „vrhovnim komandantom“ a to se postize upravo rodoljubivim izjavama koju je dao ministar Loncar, da bi bio na patrotskoj liniji svoga glavnog gazde AV.
    Bice toga jos …… dok su slicni i dalje na vlasti.

  5. U stranoj zemlji u kojoj radimo i zivimo moramo postovati njihova pravila.Etiketu stranca mnogi nosimo i nemamo nikakvih problema.Kada steknemo uslov mozemo da se izjasnimo kao gradjanin te zemlje.Ministar loncar nista lose nije rekao.

  6. Gospodine ministre, hvala Vam!!! Danas se moj nacelnik pozvao na Vas i rekao mi da crnogorska g…a treba poslat u Crnu Goru! I danas se moj nacelnik pozvao na Vasu izjavu i ponovio da sva go.na treba proterati u Crnu Goru, I ako sam oduvijek ili oduvek Srbin iz CG, i ako je moj pradeda ili pradjed izgubio ruku na Bregalnici, i ako je moj djed ili deda poginuo na sremskom frontu , i ako kosti mojih predaka su u temeljima ove zemlje, i ako za moj rad pacijenti imaju samo reci hvale, i ako sam uvek ili uvijek glasao protiv Milove druzine. Uspeli ste ili ste uspjeli okrenuti cak i Hipokrata u grobu!!! Uz to clan sam stranke kojoj i sami pripadate, hvala Vam i sram Vas bilo!

    1. Zar tvoj načelnik nije poreklom kao i ti? Nemoguće! Da se ne pravimo više blesavi, niko normalan nema ništa protiv Crnogoraca već protiv Milogoraca. Jel treba da ponavljam šta su sve do sada uradili na štetu Srbije!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.