Narodna stranka pokrenula akciju Sprečimo izdaju, spasimo Srbiju 1Foto: BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ/MO

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas u Čačku da je ta stranka širom Srbije pokrenula akciju „Sprečimo izdaju, spasimo Srbiju“, čiji je cilj sprečavanje vlasti da „proda“ Kosovo i srpski narod koji tamo živi.

„Na delu je nova prevara građana Srbije u izvođenju (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića, koji stvara ‘Narodni pokret za državu’ sa idejom da pokuša da se opere od svoje Srpske napredne stranke, čiji su funkcioneri ogrezli u kriminalu, korupciji i bahatosti, a istovremeno prikrije dogovorenu predaju Kosova i Metohije“, rekao je Aleksić.

On je najavio da će Narodna stranka u narednom periodu širom Srbije razgovarati sa građanima i, kako tvrdi, učiniće sve da spreči „prodaju“ Kosova.

„Neophodno je i da što pre budu raspisani vanredni izbori na svim nivoima, jer nije prošlo ni godinu dana od parlamentarnih i predsedničkih izbora, a mnogi značajni činioci na političkoj sceni rade sve suprotno od onoga što su govorili u kampanji“, naveo je Aleksić.

Poslanici i funkcioneri Narodne stranke danas su u gradovima i opštinama širom Srbije razgovarali sa građanima u okviru akcije „Sprečimo izdaju, spasimo Srbiju“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari