Narodna stranka: Potpisivanje plana za Kosovo bila bi katastrofa i izdaja

Ostavite komentar


  1. Narodna stranka i njeni predstavnici zapravo žele da bude priznato tzv. Kosovo kako bi mogli nešto da priheftaju loše Vučiću.

  2. Milion puta je rečeno da neće biti priznanja i opet pokreće jedna ista tema. Pa dokle više ovaj bezobrazluk.

  3. Kosmet je Srbija i toga će biti ne samo u srcu i vremenu već i na papiru.

  4. Dovoljno je vas pogledati pa da se vidi sta je stvarno katastrofa a i izdaja bogami.

  5. “Gospodo” srpska opozicijo, imali ste vlast, pokazali šta (ni)ste uradili, tzv. Kosovo je proglasilo nezavisnost 2008. godine, za vreme vaše vlasti.

  6. Nemate vi potrebu da se izjasnjavate, narod je dao poverenje onome kome je mislio da treba i do sad je Vucic svaki put opravdao poverenje

  7. Ocito ljudi moraju da lupaju gluposti kada nemaju sta pametno da akzu, vase misljenje nikog ne zanima. Vucic je vise puta ponovi da on nikada nece potpisati nesto sto nije dobro za nas.

  8. Ovaj covek je neverovatan. Ako se izbori za lustraciju, mnoge maske ce pasti. Kome smeta istina?

Ostavite komentar


Politika

Kosovska policija poziva vlasnike vikendica na jezeru Gazivode, Srpska demokratija: Zagorčavanje života Srbima 8

Kosovska policija poziva vlasnike vikendica na jezeru Gazivode, Srpska demokratija: Zagorčavanje života Srbima

"Juče je u Zubinom Potoku počelo uručivanje pozivnica vlasnicima vikendica na jezeru da donesu dokumentaciju o vikendicama na uvid u policijsku stanicu. Prvo, odakle policiji pravo da lepi ove pozivnice na vrata vikendica koje su već izgrađene? Od koga ste dobili taj nalog? Koliko je nama poznato, ovime bi trebalo da se bavi opština (ili neko ministarstvo, ukoliko veruje da je neka imovina njihova) ili je Vlada Kosova odlučila da formalizuje svoju policijsku državu na Severu, pa je komandir policije u isto vreme i gradonačelnik", navodi u saopštenju opštinski odbor Srpske demokratije u Zubinom Potoku

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.