Narodna stranka: Razočarani smo dodelom ordena Svetog Save Vučiću

Ostavite komentar


  1. Dobitnici crkvenih odlikivanja su: Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić, Ivica Dačić, Aleksandar Vulin, Zorana Mihajlović, Dušan Bajatović, Ljubiša Diković, Dragan Sutanović, Veroljub Stevanović, Palma,Velja Ilic,Seselj,Miskovic,Dragan Vucicevic, …
    Lepo drustvo!

  2. A ko je po vama trebalo da dobije nagradu?
    Djilas,Vuk,Bosko?
    Za doprinos u unistavanju saobracajnih znakova.

  3. Zasto? Pa kad to crkva nije bila uz vlast??? Jos od Nemanjica, preko Obrenovica i Karadjordjevica, pa cak i komuniste su podrzavali, a da ne pominjem Slobu, Kostunicu i ostale.

  4. Kada dodju naše evroatlanske snage delicemo ordenje šakom i kapom..Prvo Tadiću za popularizaciju Vikiliks depeša i topljenja vojne tehnike.Nataši Kandić za propagiranje drzave Kosovo.Borki Pavićević poshumno orden za optuživanje Srbije za sve ratove u ex Ju.

  5. Narodna stranka bolje da razmišlja o tome kako ce preci cenzus na narednim izborima. A pitanje dodele Ordena da ostavi kompetentnima.

  6. Dati orden Svetog Save, pomiritelja Vucicu i onom njegovom satrapu je bogohuljenje u (nazalost) reziji srebroljupca Patrijarha SPC. Nema, niti je bilo Srbina koji je Srbe vise delio na „svoje“ i „tudje“ nego sto to radi AV AV. Ako ni zbog cega drugog, onda samo zbog toga on nikakav orden od SPC ne zasluzuje. Bravo za sve one crkvene dostojnike koji su se ovoj budalastini usprotivili.

  7. Naravno da ste razocarani kad ni jedan od vasih zagovornika nije dobio isti! Imali ste priliku,zasto niste iskoristili?! Nego ste gledali kako da napunite svoje dzepove!

  8. Zar ovi zaista misle da ce ova dirljiva predstava o razocarenju nekoga da dotakne?

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici 10

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici

Nakon što je radnik u fabrici „Sloboda“ u Čačku povređen usled ekslopozije, pre dva dana, a premijer Srbije Miloš Vučević izjavio da je to očekivano jer radnici u namenskoj insustriji “ne rade u poslastičarnici”, nespokojstvo i strah velikog dela javnosti ispostavili su se kao dominatno osećanje zbog neodgovornosti čoveka koji zauzima najviše pozicije vlasti i trebalo bi da bude zapravo najosetljiviji, odnosno da se zauzme za utvrđivanje odgovornosti, kako se takve greške ne bi ponavljale.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.