Narodna stranka se ne vraća u Skupštinu

Ostavite komentar


  1. Upravo sam to hteo da pitam. Da li se nedolzak na posao u skupdtini tretira isto kao kad js ne odem na posao i xa taj dan nema plate ? Da li neko moze da mi objasni, sa podacima? . Hvala

    1. A i ne mora. Nikakva šteta. Ko hoće, hoće, ko ne želi, ne mora. Neka lupa u šerpe i lonce. To će baš nešto da promeni.

Ostavite komentar


Politika

Šta se dešava sa rezultatima izbora u Čačku? 10

Šta se dešava sa rezultatima izbora u Čačku?

Gotovo mesec dana od završetka lokalnih izbora, u Čačku se i dalje ne zna ko je zvanično pobedio na izborima. Gradska izborna komisija i dalje ćuti i ne saopštava konačne izborne rezultate. U međuvremenu je Viši sud u tom gradu poništio rešenje Gradske izborne komisije, jer nije donela izveštaj o uvidu u birački materijal koji su obavili predstavnici svih pet opozicionih izbornih listi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.