Narodna stranka: Sud otvoreno stao na stranu Andreja Vučića u sporu protiv Miroslava Aleksića

Ostavite komentar


    1. ako cuveni i opste poznati beogradski advokat gajic kaze ovo onda je to zacementirano tacno,jbt ko sve nece biti advokat

  1. kada Djilas tuzi i dobije Vucicevica tada je sudstvo nezavisno,bastion slobode kada samo tuzi Aleksica onda je to sudstvo politicko…ajmo malo da pustimo sudije da rade.

  2. Šta je sad?Kuku-lele… pa ako Aleksić ima dokaze,sve jedno gde mu je poziv stigao,valjda treba da bude srećan što će baš on da bude taj koji je sve pokrenuo,ili… Pa Aleksić se ne odaziva ni na sud u Trsteniku koji vodi postupak protiv njega,ali još malo,ističe poslanički imunitet,pa će ga policija privoditi u sud.

  3. Zak Pavlovic je bio djak gimmazije u Velikoj Plani. Zvali smo ga Zak Glupak.

    1. Idealan za budućeg sekretara u Ministarstvu pravosuđa, ako ne i za samog ministra.

  4. Država , tj. Parlament , Vlada, Tužilaštvo i Sudovi su primer kompletne s p r d n j e.
    Ni znamje, ni iskustvo, ni čast ,
    I to sve programirano ,opremljeno ,dresirani od studenta „generacije“ A .Vučića , a kažu da nije plagijat , ali ja kao dipl.prsbnik kažem.,,
    Da jeste AVucic je bio štreber.!
    Praksa potvrdjuje da je samo neuk, ili onaj koji ne razume sve što je učio na studijama konačno of države napravio cirkus, mafijaskom udruženje povlašćenih u SNS.
    I evo to je Srbija država ako jeste , ovo što gledamo svakog dana , u cudu , dokle će trajati .

  5. hahaha, znači ako podnese ostavku na potpredsedničko mesto u stranci tužba je ništavna. bože u šta se naše sudstvo pretvorilo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.