Narodna stranka Trstenik podnosi krivične prijave zbog prodaje Prve Petoletke

Ostavite komentar


  1. neka ova stranaka proveri koliko su plaćane sirovinu iż inostranstvu za ovu firmu, direktor je placao nenormalne cenę jer je dobijao pod stolom,u dzep

    1. Ovim putem saljem obavestenje da cu Petoletki tokom jula meseca dati pravo da proizvodi samostalne mini elektrane koje sam licno patentirao a koje finansira naj veci svetski fond za zastitu planete od zagadjenja atmosfere fosilnim gogivom. Prva porudjbina od 50 000 elektrana za jednu ostrvsku zemlju koja trenutno izgradjuje naselja sa 50 000 kuca.Gospodina Panica poznajem vise od 15 godina i imam apsolutno poverenje u kadrove i tehnologiju Prve Petoletke. Pogledajte moj intervju dat nedeljniku AFERA od prosle nedelje.Pozdrav svim trstenicanima.

  2. Dobru i značajnu fabriku iz mog grada je uništio još devedesetih najveći zlotvor i satrap Srbije slobodan milošević i njegovi spsovci .. Prvo su krali planove , crteže i ugovore ,i radili program Petoletke, trgovinu van Petoletke . Svi ti ljudi su danas multi milioneri i mi ih sve znamo , jer Trstenik je mali grad . Ono najznačajnije i najkvalitetnije tih godina su pokrali ti lopovi članovi sps , kao i mnogi direktori sektora i fabrika . Toliko se kralo , od materijala i čelika do gotovih proizvoda i alata , bukvalno sve . Svi oni koji danas imaju svoje fabrike , servise i radionice sa servisima su Lopovi . Ljidi koji nisu imali bicikle , su za kratko vreme postali milioneri . Oglođali su Petoletku do gole koske . Krali su čak i mašine . Sve se to zna i niko ništa ne preduzima , i tako godinama . Žao mi je te firme , bila je evropskog renomea , a spala je na to da nepismenom kadrovskom i stručnom selekcijom ,sps i sns kadrovima dođe do beznađa i golog stečaja . Lešinari hoće na kraju i gole koske . Gde je kraj lopovskim i hohštaplerskim mahinacijama ove današnje diktature .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.