Narodna stranka: Vlast SNS ne može pet godina da završi autoput Kragujevac-Batočina

Ostavite komentar


  1. Aleksiću prvo zašto tvoj Dinkić i kompanija nisu završili taj autoput jer su oni doveli Fijat i takav ugovor sa njima sačinili? Drugo, zašto tvoja ministarka nije izgradila Moravski koridor koja je to toliko najavljivala dugo, nego sad to radi Vučić? Odgovori na ovo pa da pričamo dalje.

  2. @ana&miroslav
    Prvo se ne sećam da je kod demokrata bila ministarka gradjevinarstva, postojao je ministar.
    Ne daj bože da su imali nekoga, ko što vi imate ovu Mihajlovićku. Stalno hvalisanje nad uradjenih 25 km u zoni Grdeličke klisure.
    Opozicija ne mora da sanja, kako kažete gospodjice, ona vidi kao i gradjani Srbije pojavljivanje pukotina na nedavno završenoj deonici u oblasti iste klisure.
    Toliko o vašem umeću.

    Poštovanje Redakciji Danasa

    1. „auto-puta od Kragujevca prema Koridoru 10, koji je, prema ugovoru sa italijanskim Fijatom, trebalo da bude završen još do sredine 2012“ (citat preuzet sa sajta Danas).Znači trebalo je da bude završen pre dolaska SNS na vlast ali nije zato što nisu ništa bolji (što se tiče Kragujevca) od DS.Tačno je nije bila ministarka iz DS bio je Predsednik Tadić i predsednik Vlade RS koga je predložio Tadić.

    2. pukotine na putu, zar je moguće, pomešali ste malo temu puteve ne prave stranke već neko drugi (nemojte mi reći vlast bira izvođače, znam, neka vlast je birala i Alpinu), a što se tiče puta Kragujevac-Batočina jedan ministar(sada u opoziciji) htede da ruši već napravljeno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.