„Vuka hoće njegovi“: Kako je izglađen nesporazum u Narodnoj stranci?

Ostavite komentar


  1. Sve naše stranke u korenu imaju diktaturu. Vecina ne može da zakaze smenu zato sto je tako predvidjeno statutom . Pa taj statut je diktatorski … i onda kada novi dodju na vlast — čudimo se diktaturi

  2. Jeremić je prošlost u opozicionom bloku i to je svima jasno! Previše je kombinovao i šurovao sa svma najviše sa SPS-om, koji bahato deli novce svim prvacima stranaka i to svi već dobro znaju, samo mudro ćute! Ovi prvi deru taj gasni sektor i pajaju sve što mogu a neistomišljenike u samoj firmi odsecaju i mobinguju na poslu sa armijom pravnika i vodjom sindikata gde su svi redom isključivo članovi SPS-a! Sve prodane sitne duše bez savesti i morala, strašno i za videti i čuti kako jadni pričaju i razmišljaju….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.