Narodna stranka Vuka Jeremića zajedno sa Dverima i Zavetnicima traži sednicu Skupštine Srbije o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Pa dobro zaboga, sta mislite da uradite sazivom sednice o Kosovu u Narodnoj Skupstini. I dalje ce vas prekidati u prvoj recenici drug Orlic, i dalje cete tamo protestvovati, a poslanici vladajuce koalicije vam dobacivati i vredjati vas uzduz u popreko i dalje ce vas smarati skretanjem paznje na pobocne stvari i na licne uvrede i na kraju ce vas nadglasati. Vi ste u sahti aktuelnog tzv politickog zivota u Srbiji, na vasu i nasu opstu zalost.

  2. Namesto da ste kao opozicija pokazali cvrstinu, efikasnost i agresivan nastup u ono malo medija koji su vam dostupni, vi ste sada, mislim na leve desne i tzv proevropske opozicione rukavce, u neverovatnoj hibernaciji, i kada su imali suve adute u rukama. Vama licno,bi bilo bolje da ostanete violentan aktivista kako ste i poceli . Politika evidentno nije vasa jaca strana. Vratite se na teren , tu ste efikasniji i to je belodano svima. Imajte malo samoposmatranja i osvestite vase limitirane mogucnosti. Ali sto se podeljene opozicije tice, to je vec, potpunom impotencijom zavrsena prica. Zali boze energije koju je narod potrosio setnjama . Ostaje da verujemo da je ta energija , za sada u mirovanju a da se potaknuta novim skandalima moze reanimirati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.