vuk jeremic foto Narodna strankavuk jeremic foto Narodna stranka

Beogradski odbor Narodne stranke ocenio je da odgovornost za današnju havariju na magistralnom cevovodu na Paliluli snosi bivši zamenik gradonačelnika Goran Vesić, a da aktuelna gradska vlast „neće moći, a ni hteti da pomogne da se ovakve stvari više ne dešavaju u Beogradu“.

Iz te stranke su ocenili da je infrastruktura grada „ozbiljno narušena“ a da je samim tim ugrožena i bezbednost građana.

„Poplava u Ulici kraljice Marije zbog havarije na cevovodu, ulice koja je skupo plaćena i skoro rekonstruisana, samo je vrh ledenog brega. Havarije su nam nož koji svakodnevno visi iznad glave. Korupcija i namešteni tenderi ovaj grad su doveli do potpunog kolapsa. Za sve to zaslužna je bivša uprava Beograda, a sadašnja je ta koja nema odgovor na ovakve probleme“, naveli su iz Narodne stranke.

Ocenili su i da je izbor Šapića za gradonačelnika kao i izbor njegovih saradnika „jasan signal da na čelu grada ‘jaše’ ista struktura sumnjivih ‘diplomaca’ koji nisu u stanju da brinu ni o mesnoj zajednici, a kamoli o milionskom gradu“.

„Gradonačelnik Šapić će sada odgovornost prebaciti na prethodno rukovodstvo, Goran Vesić će se praviti lud, a svi mi ispaštaćemo svaki dan“, naveli su iz Narodne stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari