„Ovako brane Kosovo“: Organizatorima festivala „Mirdita“ stigla prepolovljena životinjska glava i pismo s potpisom Narodnih patrola

Ostavite komentar


  1. Uvek je bilo i bice izdajica za pare ljudi rade sve pa rod rodjeni izdaju tako i ova.

  2. Kad će pojedinci već jednom da shvate da je ova luda rusofilija previše uzela maha i da se slobodno može reći da je čisto fašizoidna? Što ne čudi, Rusi su obnovili fašizam protiv kog su se navodno nekada borili, ali ga kasnije i primenjivali u Varšavskom paktu.

  3. Da li ova gospođica što brani ove sa Kosova sme da ode na kosovo i da na trgu glasno kaže Kosovo je Srbija ,ali kako se ponaša ubeđena sam da i ne misli da je Kosovo Srbija , Mene bih bilo sramota da sam na njenom mestu .

  4. Ako ova Sophia misli da je u Srbiji sve dozvoljeno i da sve moze,pa Nemoze

  5. Kakav festival gospođo ! A zašto nisi organizovala odlazak glumca Jezdica na Kosovo da tamo održi predstavu , šta hoćete vi ?, provokacije Srba koji se u našoj pokrajini bore za goli život . Marš bre iz Srbije !

  6. Nadam se da Sofija Todorović ima dobre namere, ali slabu i laičku procenu uslova i metoda za povratak poverenja. Kurti i njihova tvorevina tzv. Kosovo svojim ponašanjem i mržnjom prema Srbiji i Srpskom narodu, u ovom trenutku,onemogućavaju svaki realan pokušaj prevazilaženja krize, a na podmukao način i preko Sofije sličnih Sofiji pokušavaju naturiti državnost i suverenitet i prisvojiti Srpsko kulurno blago na KiM kroz perfidne pokušaje kao što je mirdita. Ako to ne vidi Sofija vide drugi. Kada Kurti formira ZSO kako je dogovoreno i potpisano i kada se postigne neki prihvatljiv dogovor, svakako da trebaju pokrenuti razne akcije za prevazilaženje problema i sukoba. Do tada nema ni mirdite ni bilo čega sličnog poruka je Sofiji Todorović i njenim mentorima.

  7. Vi što organizuje ovakve dušmanske izdajice festivale,idite u Priština pa tamo sprovodite svoju ideologiju na Albanskom i izgubite se sa Kurtijem Murtijem koji je Srbima uskrati osnovna ljudska prava, pravo na život.zal je moguće da ste toliko drski i bezobrazni, zal se neplašite Boga.sram vas bilo.

  8. @Ceca Dosadni ste vise sa tom ucmalom i dosadnom prastarom parolom Kosovo je Srbija. Ma idi ti u Pristinu i na to tvoje Kosovo pa vici te preastare parole i ucmale.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.