Narodni pokret Srbije Bor: Ostaju nam jalovišta, mizerna rudna renta, nečist vazduh, “mutna voda” i selidba naroda

Ostavite komentar


  1. Više se vi brinete što će Vučić naglo odskočiti ako počne da se iskopava litijum od toga da li će se zagaditi voda i zemlja.

  2. Hvala bogu da sam naleteo na ovaj članak,jer bi ga ja nspisao.Šteta što ne može da stigne do običnih ljudi jer ovo treba da bude njihova borba za pravo na zdravlje i život,a ne stranačko razbijanje mase i obrsmišljavanje svake normalnosti u našim životima,propustili ste zi djing i Vojvodinu ,i to je Srbija.Hvala!

  3. Ako ovo preoravanje, uništavanje i rasparčavanje Srbije ne probudi narod o ne dovede do smene ovog nakaradnog režima, onda za bolje i nismo. Vučić vlada sad već duže od Miloševića. Nije samo Zapad kriv, i mi smo.

Ostavite komentar


Politika

Zoran Živković: Avgust nije mesec za proteste 9

Zoran Živković: Avgust nije mesec za proteste

Nekadašnji premijer Srbije i učesnik protesta 2000. godine Zoran Živković poručio je danas aktivistima koji negoduju zbog mogućeg iskopavanja litijuma u Srbiji da avgust nije najbolji mesec za takva okupljanja i da od septembra treba organizovati ozbiljne proteste.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.