Narodni pokret Srbije Bor: Uzalud veliki budžet grada Bora kad ga troši loša i bahata vlast

Ostavite komentar


  1. SADAŠNJI BOR KAO NIKADA:

    Grad Bor je veliko gradilište, pogotovu putne infrastruktura, pešačke staze, novi akva park, na platou Sportskog centra ispravno ili ne. Ovo je primetio i Narodnt pokret Srbije u Boru, čija primedba je da se krčmi veliki budžet grada Bora na razne načine. To izgleda prati poklanjanje RTB Bor Kinezima uz pomoć predsednika i njegovih, kao što je tadašnji direktor kombinata bakra zvani Sosa. RTB Bor je navodno prodat (poklonjen) Kinezima za sramotnih trista miliona evra, a samo u Novoj topionicije uloženo više od pola milijarde evra, tolioko para je uloženo i u rudarstvu. Bor sada ima veliki budžet, uz pomoć kineza, a troše ga borani na svakojaki način i korist grade se trotoari, novi akva park, a izgleda da se „ugrađuju“ određena lica. Borani srećno vam bilo!

  2. Guglam ali nigde ne pronalazim informaciju da je prodato Borsko jezero.

  3. BILO JE, A NEMA IH VIŠE!

    Bor, kao industrijski centar Istočne Srbije, nekada je zapošljavao samo RTB Bor 25.000 radnika, a sada taj broj je sveden na 6.000. Bor je imao razvijenu trgovinu, imao je prodavnice garderobe Beka, Novoteksa, Prvog Maja, Varteksa, Željezničara, Jugoplastike za obuču Borovo, a sada nema gde da kupite košulju i dobru cipelu. Zato, sada Bor je preplavljen kladionicama, apotekama, kafanicama sa po dva stola, a uništeni su Pivnica, Evropa, Rudar, Nova i Stara tržnica, Ugostitelj, Ekspres restoran, mada su nikli restorani Ćira, Albo, Jet-set, Avlija, ali kapacitet im je daleko manji od zatvorenih. Bor sada ima vozila kao nikada do sada, a njih nema parking mesta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.