Narodni pokret Srbije: Dolovac da ispita navodno prebacivanje birača iz Male Krsne u Beograd

Ostavite komentar


  1. Što bi ona nešto sprečila što režim naredi kada je i ona u istom kolu sa njima.

  2. A, pa nije to navodno prebacivanje birača. To je istina. Za to postoje dokazi i to je samo navedeno. Znači, nije navodno nego je tako.
    I neka ispita Dolovac ( ako je živa ?! Gde je? ) i šta je sa ostalim opštinama a ne samo Mala Krsna i Voždovac.

  3. Ha, ha, ha… Da li ste realni? Onaj oposum od državne tužiteljke nije istražio ni mnogo gore slučajeve povezanosti vlasti sa kriminalom, a očekujete (ili ste to rekli reda radi?!) da istraži migraciju moralne bede u Beograd…

  4. Ajde ovako: ko se doselio u Bg u ovom izbornom ciklusu (prethodne 4 godine) može da glasa na lokalu počev od sledećeg (tek za 4 godine). Problem rešen.

  5. Prosle godine sam kupio stan i radjena adaptacija. Po mojim potrebama i ukusu. Prijavio promenu prebivalista. Sad treba da se uselim. Nisam socijalno ugrozen, ocito. Da li taj gospodin sad treba da mi da dozvolu da se preselim i glasam na svom birackom mestu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.