Narodni slobodarski pokret: Formirati ekspertsko telo za kontrolu rada Telekoma

Ostavite komentar


  1. Upravni odbori, institucija revizora, agencija za borbu protiv korupcije, finansijski inspektori, tuzilastvo, … i da ne nabrajam vise ko sve jos je trebalo da reaguje na ovakve i slicne pojave. Te institucije nisu opravdale nas novac kojim su placene. Za njihov nerad bi trebalo prvo one ukljucujuci zaposlene da snose posledice. To se u ovakom sistemu nece dogoditi pa ni formiranje jos jednog nezavisnog tela za kontrolu rada velikih drzavnih kompanija nece dati rezultate. To je vec vise puta vidjen manir: formiraj radnu grupu, komisiju, telo I sl. ako ne zelis da problem bude resen.
    Ako se narod miri sa time da njegov novac nezakonski prisvaja manja grupa privilegovanih onda se tu nista ne moze. Kad taj narod ne bude vise imao sta da jede, verovatno da ce se pobuniti. A to ce se sigurno desiti, pre ili kasnije. Samo ce do tada malo manje alavi iz grupe privilegovanih ukraden narodni novac preseliti u beli svet i obezbediti lagodan zivot sebi I svojim potomcima.

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.