Bakić: Vučić sa desničarskim pokretima razgovara na dnevnom nivou

Ostavite komentar


  1. Dok se vecina ‘obicne Srbije’ nalazi tacno na pola puta izmedju nakalemljenih privatnih aktivistickih opsesija tipa: Mirdita-Dobar dan, i cinjenice da je Vucic sve to sto radi naucio jos davno, pod Seseljem i Milosevicem i da se Srbija na to odavno (na zalost) potpuno navikla.

  2. Gos Bakicu dali ste ikad pomislili da ce vas se stideti vasa deca.. kaljati svoj narod za saku eura je zalosno..

    1. Ne znam odakle Vam pomisao da sve mora da se radi za “saku eura“. Iako sam protiv održavanja “Mirdita-Dobar dan“ dok Srbi na KiM žive u getima i strahu od Albanaca, ne sumnjam da neko gura tu stvar i iz uverenja.
      P.S. “da li“, odvojeno se piše.

  3. “Država bi, pre svega, trebalo da identifikuje napadače, uhapsi ih i da reaguje brzo. I ne samo to, nego i da osudi nasilje, da pošalje vrlo jasnu poruku o tome da takve stvari nisu dopuštene“, rekla je Toma novinarki Tamari Skrozza.“
    Država je pritvatna prčija Aleksandra Vučića, zato ološ može da radi šta hoće, jer je i on to radio, ali je sada zauzet sa stalnim nastupima na televizije gde laže i obmanjuje naivne budale.

  4. Bakić je jedini čovek na srpskoj političkoj sceni. Šta su ostali neću da kažem, da bi mi objavili komentar.

  5. bakicu bakicu izbori prodjose a ti se ne pojavi izvini a sa kim sada pricas? kome drzis slovo ? jer ti korac dao stranku? jeste pa sta bi od tebe ? zero Sve si reko odjavi se brate

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.