Nastavak dijaloga Vučića i Tačija u Briselu

Ostavite komentar


  1. Šta je ovaj nesrećik iza leđa Srbije potpisao 2014 u Briselu? Vidim to iz diskusije poslanika Opozicije u Parlamentu? Kao jedna, možda i jedina slobodna novina u Srbiji, mislim da je vaša novinarska dužnost da nas obavestite o tome tajnom dokumentu koji se tiče svih nas sadašnjih i budućih generacija Srba? I čega se, bez pitanja (poslušničkog) Parlamenta odrekao što je po svom važećim međunarodnim sporazumima od 1913 do danas, uključujući i Rezuluciju UN 1244 u isključivom posedu države Srbije?
    Nema više skrivanja, nezameranja, čuvanja sopstvene gu-ice, u pitanju je srpska teritorija! Hrvati se tuže sa Slovenijom oko prolaza morem, a mi treba da prihvatimo gubitak 15% naše teritorije koju su nam naši očevi i dedovi ostavili! Neće moći.
    ON, t.j.samoumišljeni Firer, može dA SE POTPIŠE, i to posle javne rasprave u Parlamentu pred očima celog naroda, d a se slažemo o širokoj AUTONOMIJI SLIČNO PLANU Z4, ALI SUVERENITET OSTAJE SRPSKI.

    1. Teritorij koji vasi dedovi. …coevi okupirali 1913 godine. ………odnosno dobili u berlinskom kongresa. ..sve ostale mitologija. …

  2. ‘Pregovaraj’, Aco, ‘Pregovaraj’, … to ti je jedini nacin da sebi ‘ispregovaras’ jos 25 godina na vlasti. Samo ako ti se ‘kosovski plafon’ konacno me srusi na glavu … ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.