Nastavlja se poigravanje u vladajućoj koaliciji

Nova vlada Srbije najavljuje se posle vašingtonskog sporazuma

Ostavite komentar


  1. Stara dobra latinska poslovica kaze: “ Najveca opasnost je u odlaganju“ , mislim da je to sustina problema koji ce dramaticno eskalirati upravo u mesecima koji dolaze.

    1. A ima i jedna latinska: „Adulatiom vitiorum alitrix. – Ulagivanje je hranitelj mana.“ pa Ti sad vidi tko se u Vašingtonu kome ulagivao 🙂

  2. Ma da ja skoknem kod ruskog lekara, na kontrolu ?? … nisam davno bio, a video se sa njim 17 puta !!!

  3. Nema obecane vakcine , nema Vlade, a odavno prodje 25. avgust…?? Moze Srbija da ceka , jer stizu dolari…

  4. Ono sto je Zaharova dala snimak to nikada RTS nebi prikazao kako Vucic sedi na stolici ispred Trampa stidimo se svi i predsednika i Drzave.To u Diplomatiji nije yapamceno .Takvo ponizenje nebi da je Tito Ziv Amerika postojala nikada

  5. Vlada i predsednik su potpuno izgubili značaj i funkcije. Mislim da je i svima to jasno odavno a sada je i parlament izgubio na značaju jer šta se predloži to se usvoji bez diskusije. Ovo su novi oblici parlamentarizma kao neobičan oblik “diktatureproleterijata”.Nepotrebne su sednice -nema rasprave ili je lišena suštine i odlučivanja. Nepotreban je premijer jer odlučuje jedna partija i dovoljan je partiski organ i predsednik partije.

    1. Ma, šta Vlada? Vlada, zna se ko! .. Plus, videćete da će ambasador u Jerusalimu biti Markić, mali „mudri“, rasmejani tačšač, a sa druge strane neko iz „Srpske liste“! A obe ambasade će biti u istoj zgradi!!!

  6. Pravi i jedini razlog odugovlacenja imenovanja “ Vlade “ je sibicarsko “ skretanje paznje sa karastrofalnog stanja u R . Srbiji pocev od monumentalne korupcije u Telekomu , RTS – u , u nabavci i kupovini medecinske opreme ( nedostupni racuni na uvid gradjana “ Republike Srbije “ , muljanje oko sverca oruzja od strane $n$ tajkuna i finansijera stranke , masovnog odpustanja sa posla , katastrofalnog stanja u Zdravstvu itd . . . do sutra . . .
    Ivke i Sapic oboje ulaze _u “ Vladu “ jer su preko potrebni zbog vec navedenih razloga kao hipotetican pristup caru Vladimiru posle Acinog “ noza u ledja sa tecnim americkim gasom i Turskim gasovodom mada se “ nadvija nemacka senka “ nad Severnim 2 tokom zbog trovanja Navalnog . . . Sapic zbog beogradskih izbora pa i na kraju Predsednicni Izbori 2022 god . a da Ivke ne uobrazi da moze zameniti Acu ( ako Acu posluzi “ delikatno “ zdravlje )

  7. Ne postoji vladajuća koalicija! Nije je bilo ni na „izborima“! Bilo je samo: Aleksandar Vučić – Za našu decu. Niti su svi vaši navedeni sagovornici opozicija (naravno da to nije ni analitičar). Tačan naziv ovog članka bi bio: „Poigravanje Aleksandra Vučića“ sa svima nama. Veću uvredu u životu nisam doživeo od toga da nam nešto što se zove Aleksandar Vučić bude, pa realno stanje stvari je, diktator. Podneo bih i da je to najveći zločinac u istoriji ali da to radi iz nekog uverenja, ideje, ideala… iskreno verujući u to što radi i boreći se za to do kraja! Ovako samo… pa Vučić!

  8. Bolje da nemamo ni predsednika ni političare u vladi ako ćemo da gledamo i još gore doživljavamo ovakva poniženja. Sem toga, postojeća vlada je zaslužila obične službeničke plate za ono što čini i ne čini i ni paru više od toga. Nikakve odgovornosti, nikakve kazne, nikakvi rizici. Status Srbije je zabrinjavajući i umesto da najumnije glave traže rešenja, nepismene neznalice nas vode u ambis. Šta mogu naša deca da očekuju u jednoj koloniji, nesuverenoj državi u kojoj je laž glavni instrument vladanja. Ja da sam na vučićevom mestu dao bih ostavku i ne bih ni trepnuo prosto, zato što se dogodila sramota.

  9. Ne razumem koja vlada kad je jedan covek drzava da li smo mi normalni eto braca Crnogorci nam pokazase

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.