Nastavlja se verbalni sukob lidera POKS i PSG: Mihailović odgovorio Grobviću 1foto FoNet

Jučerašnji verbalni sukob Voislava Mihailovića, lidera POKS i Pavla Grovića, lidera Pokreta slobodnih građana se nastavlja.

Podsetimo, nakon što je juče Mihailović saopštio da je, „nakon ponovne izborne krađe“, vreme pokazalo ispravnost stava da je cela opozicija trebalo prvo da se izbori za normalne izborne uslove, i da odnos te stranke prema delu opozicije koji je izašao na izbore „više neće biti isti“, usledio je Grbovićev odgovor.

Grbović je uzvratio da ni odnos PSG prema toj stranci više neće biti isti.

On je na društvenoj mreži Iks, između ostalog napisao da mu „ne pada na pamet“ da dopusti da im moralne lekcije dele „dojučerašnji članovi ‘komunalne koalicije’ u Novom Sadu, nosioci sablji, poštovaoci lika i dela Aleksandra Vulina ili Vučićevi nenaplaćeni analitičari koji su do juče sa Bokanom i Sarapom trovali sa Pinka“.

Danas je usledio Mihailovićev odgovor u saopštenju POKS-a u koje, se navodi da saradnja sa PSG više neće biti moguća čak ni oko tehničkih pitanja uz ocenu da su izjave lidera PSG zlonamerne i usmerene protiv POKS.

„Možda moje godine ne obavezuju Pavla Grbovića, ali mene činjenica da je on bio dete dok sam ja za vreme bombardovanja Srbije od NATO pakta bio gradonačelnik Beograda ipak obavezuje na istinu i blaži odgovor. Tu je osnovna razlika u našim politikama, a ne samo u činjenici da se Grbović zalaže za članstvo Srbije u tom istom NATO paktu i priznanje takozvane Republike Kosova kao finalni čin legalizacije te iste agresije“, izjavio je predsednik POKS-a Vojislav Mihailović.

Dodao je da su prirodni politički saveznici Pavla Grbovića oni koji prodaju zgradu Generalštaba investitorima iz SAD, a ne oni u čijim su redovima oni koji ; su komandovali Vojskom Srbije tokom agresije, poput pukovnika Ljubinka

Đurkovića i upravljali civilnim organima vlasti u Beogradu te 1999. godine u nemogućim uslovima.

„Građani glavnog grada i Srbije su svoj sud o onima, koji su, po nagovoru ambasadora SAD doneli odluku da prekrše ;sopstveni potpis na sporazumu Koalicije NADA, Proglasa i tada jedinstvene Srbije protiv nasilja, dali na upravo završenim izborima davši im bednih 14 odsto na 10 odsto manju izlaznost u Beogradu“, istakao je Mihailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari