Beograd: Umesto „Jedan od pet miliona“ protest „U bojkot 2020“

Ostavite komentar


    1. Ljubišga, ljubišga, isti si i ti. Samo što ti putuješ autobusom, i umesto čokoladi a, dobijaš sendvič.

      1. Pazite šta sam reko : u narednih 5-6 dana „U Bojkot 2020“ odlučuje da izađe na izbore

      2. Ti si neki preletac ili samo radis za sendvice. Aj dam ti dva da mi ocistis dvoriste

  1. Pa cekaj… Jel oni izlaze ili bojkotuju izbore?
    Meni nista nije jasno! Oni mi izgledaju kao da su „pocepani“,svi skupa. Ima li ikoga u toj Srbiji ujedinjenog da se suprotstavi toj vasoj vlasti?
    Ah… sve to deluje tako zbunjujuce.
    Cini mi se da ni vi sami ne znate sta hocete.

      1. Nema vecih botina od vas Djilasovih botina.Da li dobijate jedan ili dva sendvica za jednu smenu,hajde reci nam.

      1. Misliš koristoljubivi? Kakvi crni „kolebljivi“. Ti „kolebljivi“, kako ih nazivaš, su neki budući Šuvakovići, Čede i ostali koji su se prešaltali iz studentskih klupa u skupštinske. Od početka im je to bio glavni motiv. Ideja bojkota nije stranačka. Ideja bojkota je ideja dela naroda koji shvata šta nam se dešava. Ja nisam ni za jednu partiju koja bojkotuje ali sam 100% za bojkot. Mi smo pretpolitičko društvo sve dok pravih izbora nemamo. Kada ih dobijemo, videćemo koje će politike u toj tada ravnopravnoj trci bar koliko je ravnopravna u civilizovanom svetu imati najveću podršku naroda. Kad kažem videćemo mislim videće neke buduće generacije. Ja sam bio mlad čovek tokom 80-tih i 90-tih i očekivao sam da tako nešto mora da se ostvari daleko brže. Odmah nakon 5-og oktobra shvatio sam o čemu se radi. Sjaši Kurta da uzjaše Murta. E pa kad smo tako krenuli nije ni čudo što se sada vratio Kurta u još tragičnijem obliku. Čini mi se da u postojećoj situaciji tek moja unučad imaju šansu da žive civilizovano.

      1. Ti si neki preletac ili samo radis za sendvice. Aj dam ti dva da mi ocistis dvoriste

    1. Videćeš na dan ,,izbora“ koliko nas je. Neko će opet na VMA!

      1. A kada ce to da treba ako ne sada? U maloj Ccrnoj gori od 600.000 stanovnika na protestima pola Crne gore a u Srbiji od 7,000000 ne moze da se sakupi 30.000, koja ste vi sramota.

      1. Drigi , sa ovakvom opozicijom SNS i SPS botovi ce ostati dozivotno na vlasti , kao Milo i njegovi Milogorci , mrzitelji sopstvene drzave i naroda nikada nece da dodju na vlast .

  2. Ova grupa metastatskih komentatora je ocigledno dobila pojacanje u kiflama I mozda sada vec I dve hiljade da sacuvaju mesta u cirkus autobusima I da sa radnih mesta kuckaju pljujuci sve one koji ne misle kao psihopata I njegova partijska metastaza..

  3. A zašto nastavnica iz Užica Crnić ne kaže da joj je muž član SNS – a ?! I da nije htela da prihvati ponuđeni posao u drugoj školi ?

    1. Ma oni su previše jadni da bi imali botove. Nisu bre oni prvorođeni. Samo vođa može imati vas botove

  4. Kada posle izbora ostanete u manjini koja glasa, crći ćete od muke botovi!

  5. Podrsavam,ali dzaba,jer sam upoznat da ce sns vrsiti nevidjenu presiju da svi zaposleni u javnim i drzavnim ustanovama i firmama i clanovi familija itd morati da se pojave na glasacka mesta. Dolazice im poverenici na vrata da ih podsete!

    1. Ima tu rešenja. Svako ko mora, a moraće dosta ljudi, iz već navedenih razloga, imaju opciju poništavanja listića. Ubaciš nevažeći. Ukoliko moraš da ga slikaš, posle slikanja poništiš listić i opet ubaciš nevažeći. Jedino će problem biti ako ga moraš pokazati pre ubacivanja u kutiju. Znači, neko mora biti u biračkom odboru da to spreči. Jednostavno, zar ne?

      1. Da dodam. Uspeh bojkota se mora meriti brojem izašlih na izbore plus broj nevažećih listića. Ovo važi samo ako broj nevažećih listića pređe iznos od 5 %.

  6. Protesti su toliko masovni da se plašim da se ne odrazi na berzu u Voltstritu…Ps:To o sendvičima…U Ds nismo imali ni za kifle…tako da je sendvič ipak neki napredak.

  7. Nije mi jasno šta traže pristalice SNS_a na sajtu lista Danas. Nisam pristalica SNS_a i tvrdim da će se posledice pogubne politike SNS_a uzmanja kredita osetiti tek posle njihovog odlaska sa vlasti, tako da mi nije jasni šta vi tražite na ovom sajtu. Meni nikada nije palo na pamet da posećuje sajtove ili štampane medije koji podržavaju Vučića. Od tv medija Pink sam isključio još devedesetih godina kada su razne pevaljke na toj tv prosipale pamet, Hepy odmah po pojavljivanju sa svojim skaradnim programom, Studio B sam isključio kada je prodat i kada je postao pljuvačka televizija. Radi mentalne čistote moja porodica ne prati i ne želi da se prlja ni sa jednim medijem koji podržava SNS. Verovtno zato i nemam poima da živim u zlatnom dobu.

  8. Nema tu potpore
    Menjaju ime protesta ko carape
    Zbunjeni zbunjuju ljude neznaju gdece i kako ce

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.