„Nastoji da kupi vreme iz dva razloga“: Sagovornici Danasa o odlaganju formiranja Vučićevog Pokreta za državu

Ostavite komentar


  1. jadan je narod koga ovakvo covekoliko bice salta godinama, da bilo koja zemlja, u komsiluku, ima ovakvu figuru za vodju, mi bi im se valjali od smeha, ali ovako ….

  2. Formirao bi on, ali partneri nešto zatežu, ne ide im se na put bez povratka sa njim, a i rejting nije na željenom nivou za raspisivanje izbora.
    Niko više ne veruje u njegove izrečene navodne časne namere, jer se nebrojeno puta do sada to pokazalo kao laž i način opstanka na vlasti, od čega narod nije imao nikakvu korist, a srbi na Kosovu su pretrpeli ogromnu štetu.
    Propradaju polako ali sigurno, a i dosta je bilo

  3. Ne, cekala se knjiga neke ruskinje koju je jutros Maric promovisao uz dva istomisljenika. povezani su protesti sa slabljenjem vucica, diriguje se sa zapada, zakacen je usput i srdan popovic koji predaje negde u americi.. svi su bjak, samo maric i njegovi analiticari su pravi. I do sada sam o hepi lose mislio ali stvarno treba ih zamandaliti.

  4. Mislim najiskrenije da im je bolje da prestanu da se bave Vučićem, već da gledaju sebe i svoju politiku koju mogu da pruže narodu. Vučić se ne bavi njima već radi ozbiljno i odgovorno.

  5. Da li je zaista tačno da se odlaže formiranje pokreta za državu zbog zauzetosti Laze Ristovskog, jedinog podržavaoca ili je u pitanju još neko?

  6. Klasična zamena teza, jer se dešava upravo suprotno, jer upravo mnogi pokreti i udruženja žele da budu deo ovog pokreta.

  7. A da Danilo osnuje stranku “ dece od 25 g“ sa starateljem Anom?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.