Natan Albahari: Srbija nije pouzdan partner nikome

Ostavite komentar


  1. Albahari, međunarodni sekretar i član Predsedništva Pokreta slobodnih građana, balavac umišljeni! Znaš li ti čijim se novcem finansiraju svi oružani sukobi širom sveta? Da ti pomognem, nije srpski novac! Tako je „Jevrejski“! Bravo vidiš kako brzo učiš kad hoćeš!

  2. Ako je tako, kako to da Albanija, S. Makedonija ili „republjik kosova“ nisu vec u EU, zato nemaju duplo vece plate, uredjenu i prijatnu zivotnu sredinu i sta sve ne a sede samo na jednoj stolici, pouzdani su partneri i najveci su fanovi Amerikanaca, NATO-a, Nemaca?

  3. Zna se Ko je doveo žute ,kojima su domaći žuti najveći neprijatelji.Oni su najveći profiteri proteklih6-7godina,ali i izdajnici državnih interesa.

  4. Ma kako da nije tako, eto Severne Makedonije, Albanije a tek albanske tvorevine na Kosovu ali i Milogorije kako svi sede na jednoj stolici i vec su odavno u EU, imaju duple i troduple plate, iskljucivo vrhunska tehnologija stize kroz ulaganja, priroda im je nevidneo uredjena, sve transparentno, po zakonu a tek sto ih pitaju i uvazavaju i tretiraju kao sebi ravnopravne kada se zasedne za sto… Ma cudo jedno.

  5. “ autoritet“ vam ima “ 2o godina“
    I vi onda nudite buducnost? A Vučić je retrogradan?
    Ma hajte,zamajavajte vi “ malu decu“.
    Pa kad su vasi “ zuti“ vladali,zemlja je temeljno unistena i rasprodato nacionalno blago.
    Hajd da Vucic mozda nekad i preteraju,ali bar je ozbiljan za razliku od vas.
    Objavicete ovaj komentar

  6. Ovaj gospodin misli da je podanička politika isključivo dobra politika. Što se Ekonomije tiče bez investicija Kine nebi bilo ni Železare Smederevo ni RTB BOR kao ni auto puteva. Kako misli da bi onda plate bile duplo veće.

  7. Ti si toliko balav da ti sa ni sekutici nisu jos promenila.Neguraj nos gde mu nije mesto kad porates samo ce ti se kazati.Nemas nikakvo zivotno iskustvo a kamoli da se bavis Tim slozenim stvarima.Vidis kako je bilo lako nagovoditi te da nalupetas ove gluposti pa ti se svet smeje.Porasti Malo pa onda ces drugacije reagovati

  8. Što nespomenu koliki su genocid u prošlosti napravila Engleska i Amrika ?to nesmeš da spomeneš …sudovi za genocid su na teritorijama i pod patronatom najvećih država koje su u istoriji napravile genocid …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.