Nataša Jeremić: Ne prihvatam Vučićevo izvinjenje

Aleksandar Vučić: Moj tim i ja nikada nećemo vređati članove tuđih porodica *Koleginice sa RTS podržale Jeremićevu *Jovanov koji je doveo u vezu Natašu Jeremić sa trgovinom drogom došao ranije bio u DSS *Većina ostalih kandidata osudili
Poznata novinarka i supruga predsedničkog kandidata obratila se javnosti tvrdeći da se plaši zbog izjava naprednjaka da ona vodi narko tržište

Ostavite komentar


  1. Postovana Gospodjo Jeremic, kome se Vi pravdate, ljudima za koje postoji osnovana sumnja da se bave kriminalom i to ce se veoma brzo i dokazati. Onog trenutka kada izgube izbore sve karte ce se otvoriti i njihove prljavstine ce isplivati. Građani odlicno znaju ko su trenutno vladajuće strukture, šta sve rade i čime se bave. To što oni pokušavaju da ocrne Vas i Vuka, ne polazi im za rukom suvise su providni i bedni. Samo napred do pobede. Oni misle da izvinjenje njihovo prljavo nešto znači samo potvrdjuje kakvi su ljudi i našta su sve spremni da bi dobili vlast.

  2. Pucaju, cim su krenuli da ovakvim napadima! Izadjimo svi na izbore! Povedite i babe i dede i sve redom! Gotovi su!

  3. Vučić se izvinio, sad je na njoj da li će da prihvati to ili ne. Sad praviti halabuku oko neke izjave, pored toliko važnijih stvari koje su trenutno aktuelne, je uistinu smešno. Bilo je peckanja i sa druge strane, to ne može da se ospori.

  4. Mislim da i Vuk sada treba da uputi izvinjenje, da izvinjenja budu prihvacena i da kampanja nastavi dalje bez daljeg spominjanja porodica.

  5. Ne opravdavam ni jednog ni drugog, niti bilo kog, nadam se da ce izvinjenja biti obostrana.

  6. Ova kleveta je primitivna i drska, ali i smesna u poredjenju na to sta su Vucic i Vuk Jeremic stvarno. Videli smo ih obojicu. Tu nema sta da se klevece.

  7. Pecko: Tačno je da je bilo peckanja sa obadve strane , samo što je se jedna strana izvinila , a drugoj to ne pada na pamet.Druga pokužava na suze zaradi neki politički poen.

  8. 1. G. Jovanov je potpredsednik jedne značajne političke stranke koja je poznata po svojoj toleranciji i naprednim opredeljenjima koja u praksi svakodnevno donose dobrobit građanima Srbije, otvarajući perspektive u ovim teškim vremenima nasleđenim od prethodnih retrogradnih i lopovskih vlasti. Kao takav, g. Jovanov ima sigurno prave informacije. Šefovima narko biznisa u Srbiji nikako da se uđe u trag, što pokazuje da su oni veoma dobro skriveni. Ja nikada ne bih pomislio da je ta žene, na izgled, simpatična i poštena osoba šef narko mafije u Srbiji! Zato su nam potrebni takve vođe, kao g. Jovanov, koji će nas prosvetliti svojim saznanjima .
    Ili…
    2. Molio bih novinare Danasa da sačine objektivnu biografiju g. Jovanova (od rođenja, život u porodici, školovanje, pubertet, zaposlenja, idejne orijentacije, seksualne sklonosti i sve drugo) što može biti relevantno ili indikativno. Smisao biografije bi bila da eventualno ukaže koji su to faktori, okidači ili uzroci da od jedne osobe koja je mogla postati prosečan građanin postane to što je postao.

  9. Obratite se samo međunarodnim sudovima,Srbija je u diktaturi jednog čoveka!!!

  10. Ne mogu se stavljati u istu ravan optužbe protiv Nataše Jeremić i Andreja Vučića, jer "se pouzdano zna" da je poremijerov brat aktivan član SNS i šef svih koordinatora te partije, kao i da "u tom svojstvu obilazi odbore, postrojava ih i presuđuje u sporovima unutar okružnih i opštinskih odbora".

Ostavite komentar


Politika

"Kako verovati nekome kome ne veruju ni njegovi birači": Profesor Oliver Tošković o pozadini protesta protiv iskopavanja litijuma 6

„Kako verovati nekome kome ne veruju ni njegovi birači“: Profesor Oliver Tošković o pozadini protesta protiv iskopavanja litijuma

Protesti protiv iskopavanja litijuma i šire mape potencijalno novog rudarenja po Srbiji se vezuju za ekologiju i pitanja zdrave životne sredine, iako su problemi iza njih dublji i vezani su za (ne)funkcionisanje države Srbije. Naime, ma koliko da nas brinu pitanja životne sredine, a naravno da bi trebalo da nas se tiču, jednostavnije rešenje bi bilo da se obratimo nekoj nadležnoj instituciji - kaže za Danas Oliver Tošković, profesor na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.