Da li je NATO zaista pomogao Milanu Radoičiću i ekipi napadača u Banjskoj da se domognu Srbije sa Kosova?

Ostavite komentar


  1. Milan Radoičić je ugledan poslovni čovek sa KiM i veliki patriota koji voli svoj srpski narod, na zahtev odgovornih stavio se na raspolaganje nadležnim organima države Srbije.

  2. Naravno da je NATO umešan zajedno sa Vucicem. Imali smo igrokaz sa Vučiću da alibi za predaju Kosova.

  3. Jasno je da je to bila dogovorena dikreditacija Srbije,za potrebe kosovske nezavisnosti. Mnogi su događaji namešteni,Vukovar,Srebnica..zašto ne bi i ovo. Sad imamo i dokaz. Zato su se oni ljudi u manastiru ponašali nonšalantno,jer je bilo dogovoreno. Neplanirano su ubijena dvojica i zato je predsednik besnio. Bio bi red da ovo objavite ukoliko i vi niste deo tog dogovora,čisto da znam.

  4. @Branka
    Kod vas su i kriminalci patriote!Blago narodu za takve kao sto je radoicic a i ti.

  5. Ljudi. Daj nemojte da se foliramo . Banjska glupost je išla na ruke isključivo Kosovo tj kurtiju i natou. Da je vučić njihov tj kukavica i poltron svi znamo. Tako da da. Radojičić je samo prezimenom srbin. Kao i gorepomenuti

  6. Normalno da se teleportovali, pitanje kasni,dokaz da smo glupi narod i nebinarni.

  7. @ Branka
    I dobro udara pesnicom.
    Dobar je dobar,
    Stvarno je dobar!!!

  8. ih je NATO spasio kad smo bili pred Banjalukom a oni kao mrze amerikance

  9. Mislite na Atlanskog livijatana. Šta bi Av bez Amera. Davno bi bio istorija.

  10. Posle Banjske Srbija nema šta da traži na KiM , čak je i dinar proteran . Znači sve je dogovoreno da povlačenje Srbije sa severa Kosova prođe što bezbolnije .

  11. nato ih je sve spasao danije bilo njih nijedan srbin nebi izvukao zivu glavu a vucic ce im normalno uciniti uslugu na stetu srbije

  12. Nego sta su nego i Vukovar i Dubrovnik i Srebrenica, pa i ceo taj rat namesteni, dogovoreni. Ko jos moze da poveruje da su se drugovi komunisti stvarno posvadjali i navodno tukli oko nacije ili vere??!! Trebalo je nakon pada Berlisnkok zida otvoriti istini vrata, omoguciti slobodno trziste, polagati racune za zlocine nakon 1944. i posebno za pljacku epskih razmera…a time bi se pokazalo kako je Jugoslavija bila kolonija nekoliko gospodara sa marionetom na celu i partijom, pa skoro sve isto ako i danas. Samo je danas ipak dosta toga zbog napretka tehnike i veceg stepena informisanosti, mnnogo vidljivije nego tokom sedamdesetih, ili osamdesetih. Kada je bilo jos vece pucnjave, a ko zna mozda je bilo i mrtvih te 2011. godine, neposredno pre dobijanja statusa kandidata za EU, ni malo slucajno akteri su bili – neka braca sa juga Srbije…. Svaka slicnost je bez ikakve sumnje potpuno osnovana.

Ostavite komentar


Politika

Litijumski paradoksi 10

Litijumski paradoksi

Kako stvari stoje izgleda da ništa neće biti od referenduma na kome bi se građani Srbije izjasnili jesu li, ili nisu, za iskopavanje litijuma u dolini Jadra. Vučić je temu litijuma i bio gurnuo pod tepih zbog izbora, pa bi tek sad apsurdno bilo da raspisuje vanredne izbore zbog teme litijuma, a što traže Dragan Đilas i Marinika Tepić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.