Jelica Minić: U regionu svi, sem Srbije i Republike Srpske, hoće da budu u NATO i EU

Ostavite komentar


  1. U regionu niko osim Srbije i Republike Srpske nije bombardovan od tog NATO-a, mozda zato. Ne racunamo tu bracu Crnogorce koji su pod totalnom okupacijom i donose samostalne odluke, bez dozvole zapadnih mentora, kao Ana Brnabic bez Vucica.

  2. Baš nas je „NATO tetka“ isprepadala. Jadni NATO nezna više šta će sam sa sobom.

  3. Ko hoće da ratuje za Amerikance neka to radi na Američkoj teritoriji.

  4. @ Sumadinac
    Bombardovanje je bila samo posledica, a koga uopste u ovoj zemlji interesuju uzroci?! Srpska vojska je rusila po Hrv I upravo sada Srbi nose tanjire po toj istoj Hrv. Nije li to malo nelogicno?Nece u EU ali vole da rade u EU!! Jos da nam je i bilo koji pasos EU, a, sreca i veselja?! Ovaj narod je debelo zaglavio u vlastitoj kontradikciji, zahvaljujuci politicarima koji izludjuju i cede ovaj narod!!!

  5. Samo su Srbiju i RS razarali avioni NATO-a? Jedino da nam svrake popiju mozak.

  6. uniju da Srbiju na tom putu vode istinski evro političari a ne deca onih koji su Srbiju 1945 god. otrgli od Evrope kao dotična gospodja J.Minić. Znajući čija je ćerka dotična gospodja, dobro iti 1% Srba priželjkuje EU integracije. Gospodjo Minić, šta bi vi i sva politička elita(većina neškolovana) u Srbiji radila da udjemo u EU? Da, vi bi imali posla a to su istraživanja i analitika političkih i svih ostalih grešaka i zločina posleratne generacije koja je vladala Srbijom i samim tim morali bi dati „sud“ o delima/nedelima vašeg oca Miloša Minića jednog od hiljade koji su Srbe otrgli od Evrope i koji je sudio i presudio svima koji su propagirali evropske vrednosti, demokratiju i poštenje. Sklonite se malo i Vi J.Minić i javnosti i na taj način doprinesite pozitivnom gledanju Srba prema zapadu.

  7. Posle ove rezolucije nisam više ni za EU, a za NATO nikad nisam ni bio. EU je samo šarena laža NATO pakta a NATO pakta je provizori nekoliko oružara. Tako da sad i decu i sve redom učim da znaju šta jesu prave vrednosti, ali da nikad ne pristanemo na NATO čizme. Znako kako su nemilosrdno gazili za rad svog interesa i ne želimo sa njima da pokoravamo dalje. Obišli su nas i sad nek se bore sa kime su hteli. BEZ NAS !

  8. Izdanci komunisticke burzoazije odgojeni na doktrini „slaba Srbija jaka jugoslavija“…

  9. NATO komšiluk ċe sigurno biti oduševljen kad ih uskoro budu slali u Ukrajinu da ginu.

  10. Da njima Ameri sutra kažu da se pricepe Rusiji, oni bi se pricepili Rusiji – i još Belorusiji pride. Ova gospođa smatra da zemljice poput ovih balkanskih imaju slobodu izbora… Ma kakvi bre gospođo, sloboda izbora se svodi na ili si sa nama ili si nam neprijatelj – a niko neće Amerikance za neprijatelje (Amerikanci prijatelje ni nemaju).

    A to što mi nećemo u NATO: da li iko stvarno misli da mi ne bi već odavno bili u NATO da nas Amerika hoće tamo? Ma kakvi bre, Amerika za nas ima drugu ulogu, da budemo lokalna babaroga; Da budemo na (zapadnom) Balkanu ono što je Rusija za Evropu. Nikad se ne zna kad može da im zatreba malecni regionalni ratčić, a za to im treba i statista sa „crnim šeširom“ kojem će da nameste nekog Ferdinanda ili Zaliv Tonkin…

    BTW, Ne znate da su Rusi 2 x tražili da postanu članica NATO-a i da su ih Ameri oba puta glatko odbili bez trunke razmatranja? Eeee kakva naivnost vlada u ovijem krajevima…

  11. @ Branimir: nije srpska vojska ratovala po Hrvatskoj, nego su ustaše napale Jugoslovensku Narodnu Armiju i blokirale njene kasarne. JNA, koju je i tvoj otac služio, je na te napade i blokade kasarni odgovorila kako je jedino mogla – odbranom i deblokadom. Da vam nije bilo Amera koji su JNA ucenama i pretnjama primoravali na „kreni – stani“ taktiku, vi bi danas pričali srpski.

  12. Gospodjo sve si u pravu ali ti preporucujem da poslusas sta Boris Malagurski ima da kaze na ovu temu

  13. Ispunjenje Briselskog, nemacko-francuskoog i Ohridskog plana samo donose Srbiji otvaranja svih poglavlja za članstvo. Pravno obavezujući dogovor sl dinposlemispunjenka ova tri sporazuma, a on znaci ako Srbija zeli u EU mora formalno i zvanicno priznati Kosovo. A cak i da to sve uradimo, EU nam ne garantuje ulazak, jer odobrenje daju sve članice kroz parlamente, referenduma. Da li gdja očekuje da iako priznamo Kosovo, ukuneđonDejton, da ce Hrvatski sabor ili gradjani Hrvatske na referendumu glasati za clanstvomSrbije, da ce to uraditi Nemci,Belgijanci i antiruska klika u Poljskoj,Estoniji,Litvaniji,Letoniji…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.