Marko Đurić nije ni pozvan na samit NATO, već na večeru kojoj će prisustvovati i Vjosa Osmani: Čime se Vučićev režim hvali i zašto?

Ostavite komentar


  1. U pomenutoj delegaciji će biti i članovi SPO …???Koga li oni predstavljaju.

  2. Oće Makro da viče aco srbine I da vodimo 15:0, sve ste im dali imaju sva dokumenta Kosovska, na to ćutite, izdajnici, al zabole me pošto ljudi žive ko tigrovi, benzin 200 dinara, putarina poskupela, pretplata rts poskupela…

  3. Zbog čega licemerno kad je i jedno, i drugo potpuno tačno i nesakriveno. Tačno je da je NATO izvršio nezakonitu agresiju na Srbiju, kao što je tačno, i to niko ne krije, da Srbija sada ima visok stepen saradnje sa NATO. S druge strane, kad se već pozivate na to, pre bi se mogao licemerstvom nazvati stav NATO i EU o pridruživanju Srbije jer se, od onoga da priznanje Kosova nije preduslov za članstvo Srbije u ovim organizacijama, došlo do stave druge strane kako je priznanje ključ̣ni, i najvažniji uslov za članstvo Srbije u ovim organizacijama.

  4. ..nekaze Nas narod dzabe..doruckuj Sam …rucak podeli sprijateljem a veceru daj neprijatelju..ha.ha.ha…

  5. A šta g.Durić i traži tamo, koga da zastupa i ili o čemu da pregovara – dogovara??? Ili su nas možda gospoda iz vlasti već pridružili NATO paktu a da mi pojma nemamo???

  6. Nema clanstva u NATO i EU zato sto to ogromna vecina Srba ne zeli, a posebno ne po cenu priznanja Kosova

  7. Sve izdajica do izdajice. I kada se probudimo ostade samo Beogradski pasaluk.

  8. Samo zarad jedne večere građani Srbije biće „kraći“ za bar 20-tak hiljada dolara!

  9. @Vladdimir – Sviđalo se tebi ili ne, Kosovo će i formalno biti priznato. Oće li to uraditi Vučko ili neko drugi potpuno je nebitno. Mada, Kosovo je i sad država…

  10. Da nije žalosno, bilo bi smešno. Ništa se ne pitaju ni Marko Đurić ni Vjosa Osmani! Sve je rukama NATO-a! Koriste prirodna bogatstva, ne plaćaju rentu, rade šta hoće! Sve im je dato i u Srbiji i na Kosovu!

  11. @ Čime se Vučićev režim hvali i zašto?

    Rezim se hvali sa svime sta stigne. Zasto? Zato sto su mu brbljivost, hvalisavost i narcisoidnost jedan genetski kod koji nosi neizbrisivo u sebi.

  12. Da se manemo Đurića, pokušavam da shvatim vaš, Danasov, stav. Je li volite kad su zajedno na sastanku ili ne volite?
    Deluje kao da potkazujete Vučića njegovim gladačima.
    (Kad ne objavite ni ovaj, biće to 20 od poslednja 22 moja komentara koja niste objavili. Politika je da objavljujete samo one koji vam se sviđaju?)

  13. A onaj Marko što vodimo sa 5:0.
    Dali zajedno sa Vojskom Odsmani putuju tamo Nato transportnim avionom, pošto će zajedno verovatno sdrdeti za istim stolom.

  14. Nije mi jasno sto se još uvek bavite time šta jedan patološki lažov izgovara,time treba da se bavi neko iz medicine.Ne treba,nego mora,jer nije u redu da neko kome je potrebna pomoć toliko javno nastupa i pravi toliku zbrku i sludjuje ceo jedan narod.Sve ovo treba da se zaustavi,da se svima kaže da su nemoral i laz nedopustivi,jer kako velika i čestita Isidora Sekulić davno reče,bez napredka u moralu nema ni napredka drustva.Struko,lekari,sociolozi,eticari……ljudi,gde ste da ste/da li ste/ htela bih da znam .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.