Bivši komandir NATO: Kristofer Hil će nežno povući Srbiju ka Zapadu

Ostavite komentar


  1. Kakva glupost. Da gledamo Hrvatsku i da pomislimo kako možemo dobro da živimo. Pa Hrvatska je najveća antireklama EU. Bukvalno su dokazali da i u EU možeš živeti kao pas a uz to da izgubiš i ono malo suvereniteta što imaš.

  2. Jel može neko da mi prevede, jel je danas dan kada je Vučić izdao Rusiju ili je Putinova marioneta.

  3. Naša vlast hoće dobre odnose i sa zapadom, ali kad nam otimaju teritoriju i ucenjuju nas, može Hill da povuče nekog drugog.

  4. Samo pare mogu da povuku Srbiju ka zapadu.,jer srpski narod je lako potkupljiv. Vucic to naj.dokazuje. Pred svake izbore on narod kupi deleći mu neku lovu,a narod mesec dana klice nema boljeg od Vucica,

  5. Hil, meka ruka Rio Tinta će Srbe da vešto privoli da se sami odreknu svih ostataka sopstvenog identiteta i da se pridruže NATOu. Bravo generale! Vidi se da je čovek dosta razmišljao o svemu. Stin jamas!

  6. Da je Srbija htela bliže EU i zapadu završavali bi domaće zadatke. Ovako, dokle god kaplje para sa zapada od tog istog zapada nema ništa.

  7. Da li Stavridis može da sagleda i analizira sve ovo što priča iz drugog ugla, tj. drugim očima: da je Stavridis bio u Srbiji 1999.g. kada je bombardovana 76 dana od tog NATO-saveza, kada su nam pobijena deca, kada bi, odnosi se na 1999.g.,moglo biti ubijeno i dete Stavridisa.
    Iz te vizure neka Stavridis priča priču koja je ovde, u ovom tekstu navedena.
    Da li je odluka o bombardovanju doneta u Savetu bezbednosti UN ili nije? Kako bi razmišljao o ubici svog deteta, da li bi išao neprijatelju u ruke, s kolikom željom bi išao tamo?
    Šta bi rekli na sve ovo, gospodine Stavridis, Nato-obožavaoci, Nato-prezirućući ljudi?

  8. Što bi Kesić rekao:“mmmm Budalee!!!“. Srbi se dele na dve grupe: manjinu koja insistira na poštovanju zakona za sve i potkupljivu većinu. Sve je to moglo da su ubrzali EU integracije pod prošlom vlašću. Izgleda da je njiba bilo ipak do nečeg drugog.

  9. Srbi su od turaka inadžiski narod pogotovo loš put od 1944 do danas jedini je spas na podešavanja pre 1941 to je kompletna lustracija 90 % srba

  10. Najveći uspeh srpske diplomatije je što je uspela da ubedi Zapad o „tradicionalnim, istorijskim i kulturnim vezama Srbije i Rusije“, kao i o „bratstvu Rusa i Srba“. Nema intrvjua, analize, članka, a da to ovi sa Zapada, kao papagaji, ne ponavljaju. Srbija je mnogo više evropska, nego što oni zamišljaju.

  11. Nezno, kad je celu upropastio samo jos da prekopa uzme sta mu treba i baci na smetliste i periferiju Evrope.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.