NDBG Misiji OEBS-a: Odlike naprednjačke vlasti pretnje, pritisci i nasilje

Ostavite komentar


  1. Ja ne znam zasto se jedno udruzenje ili gradjanska inicijativa uopste pita za uslove izbora. Na izborima ucestvuju politicke partije i stranke Koji imaju partijsku infrastrukture i koje su shodno snazi finansiraju od drzave. Ne vladine organizacije i udruzenja gradjana samo mogu da buce i arlauce i ko njihov glavni bradata i kosmata nakaza tuku sve koji im stanu na put.

    1. Miodrag iz Peci-Za tebe je dakle narod bradata i kosmata nakazna glava koja buci i arlauce, dokazao si sve ovo gore navedeno u tekstu OEBSU, svaki dalji komentar je izlisan, tacka.

  2. Miodraže opet nisi iskoristio čist vazduh posle košave i nisi šetao pa ti mržnja i zle misli udarile u tu ludu tintaru i ko kokoš kokodačeš i kvocaš na sve što te takvog sluđenog nervira, kao i tvoje botovske gazde.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.