NDBG pismom pozvala poslanike EU da ne učestvuju u pregovorima o izborima

Ostavite komentar


    1. Ispravno. Moze li neko da objasni razliku (ako ona uopste postoji) izmedju
      SNS (koji su na vlasti) i opozicije, poput B.Obradovica iz Dveri iliti Narodne stranke,V.Jeremica ….iliti SPS – kopije radikala od ranije.
      Zahvalan na odgovoru.

  1. Slobode medija ima i to ne moze niko da ospori, da je nema svi bi odavno snosili sankcije za neistine koje iznose po štampi o sadasnjom vlasti , a o vredjanju porodica i sličnih stvari da nepričamo.

    1. Bravo Sandra, svaka čast. Srećan sam da ima neko kao ti, neko ko misli svojom glavom.
      Još dva-tri ovakva komentara i dobićeš bonus konzervu sardine.

    2. Volim sto u „Danasu“ nema udaranja + i -. Onda botovi moraju nesto i da napisu i koliko-toliko zasluze rucak.

    3. #Sandra, pa jesi li to ti? Videh te pre neki dan na TV-u kako tapšeš u Spensu!
      P.S. Piše se: NE PRIČAMO“ – pametnice..

      1. Beogradjanka,u Spensu ipak ne pada kiša za vrat,a tebe smo videli kako popravljaš štiklu koja je otpala zato što si je maltretirala svake subote.Nego,imate li vi neki bonus pri kupovini cipela,patika…red bi bio da vam se gazde otvore,a ne samo da vas šejaju na povodac…

  2. Pozdrav od BS iz restorana Hotela Šumadija upravo proslavljamo odličan biznis za cenu 2 stana dobismo renovirani hotel sa 80 soba. Napredno!

    1. Pisati Evrooskom parlamentu (poslanicima) da je u Srbiji očajno po bilo kom pitanju je isto kao da odeš kod komšinice i žališ se kako tvoja mama ne vodi računa ni o čemu! Bezveze je!
      Nisam bot i nisam ni za vlast ali ni za opoziciju… jer prosto ne primećujem razliku… osim da opoziciji fali što nije vlast!
      Mene živo zanima običan čovek u toj našoj Srbiji koji dozvoljava da bude vučen za nos i uši od Miloševića pa do danas… koje je objašnjenje za to?!
      Kod nas se kaže TUDJA RUKA SVRAB NE ČEŠE… u prevodu ako mi sami ne ustanemo i kažemo dosta niko to za nas neće učiniti…. opozicija je nula, a vlast sadašnju znamo još dok su bili Miloševićevi pioniri… pametnom dosta! Ili?

  3. Prate oni iz EU sve aktivnosti i vlasti ali i opozicije,pa znaju i za letke ispred n1,i za molerisanje i upadanje na rts,i za pretnje opozicionarima,ali i vladajucima,tako da opusteno samo ce cestitati pobednicima izbora,kao sto su uvek i cinili.

    1. EU-ovci su mafijasi pa oni se isto ugradjuju preko SNSa.
      moracemo sami da ih oteramo kako znamo i umemo, sa strane nikoga nije briga

  4. Pa valjda su opozicionari i zvali ove iz EU da se ukljuce u dijalog.A ovi iz NDBG su se izmerili na Beogradskim izborima,tako da za republicke ne treba da brinu,nece ni biti primeceni ,bilo da ucestvuju ili da ih bojkotuju.

  5. Kada se zavrne slavina finansiranja, onda ce biti uzbudljivo.
    Nece ovaj lagodni zivot jos dugo trajati.
    Promena dolazi iz SAD, a posle cete morati da trazite posten posao…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.