Ne damo Jadar upozorava građane da vlast planira da im podmetne incidente

Ostavite komentar


  1. Nepomenik je bolestan! Šizofrenija na vrhuncu! Alo doktori, zašto vas školujemo i plaćamo??

  2. Spreman je da izazove građanski rat samo da bi se održao na vlasti. Kao Milošević priprema kontra miting. Proći će kao i on. Nema kopanja. Istrajmo!!!!

  3. Pa necete opoziciju i to onu pravu koju predvodi Djilas, jerbo vas je preCednik ubedio da je on lopov e pa evo vam ga nek vam sad organizuje i te skupove kad ste glupi.

  4. I sta ce doktori? Da mu udare dijagnozu a on njih ostavi bez posla ili jos gore strpa ih u bajbok. Gde vi zivite covece? Prvo ste glasali za njega i tomu diplomu, kao satro „ovo je demokratija, isti su se promenili“ i sta sad? Da se zalite pokojnoj Srbijanki Turajlic ili ovoj odlazecoj Vesni Pesic, koje su propagirale bele listice protiv Borisa Tadica? Eto vam sladak ukus gorke pobede i instaliranje price „svi su isti“. Gospodo, doveli ste radikale na vlast a tu svaki sledeci izbori prestaju. Mozete ih oterati samo motkama ali oni imaju i jace i duze motke.

  5. sta je problem sa incidentima ? krajnje je vreme za revoluciju
    inace cete setati doveka

  6. Ovo zemlju vodi čovek pomućenog uma.
    Organizovati kontramiting protiv građana koji ne žele rudnik sa najprljavijim tehnologijama u Evropi može da bude samo zamisao nekoga ko je sasvim poremećen.

Ostavite komentar


Politika

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju 10

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju

“Ne hvala. Grupa građana “Dr Dragan Milić” nije na prodaju, a nije na prodaju ni grad Niš, ni volja građana Niša”, poručio je na mreži “Iks” predsednik ove GG Dragan Milić predsedniku SRS Vojislavu Šešelju, koji je apelovao na ljude sa Milićeve liste da se odlepe od njega i formiraju svoju opciju i da podrže vlast u ovom gradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.