Ne davimo Beograd: Izbori dan posle godišnjice rušenja u Savamali

Ostavite komentar


  1. Mislio sam da ništa gore ne može da se desi od državnog terorizma u Savamaloj, ali su me demantovali sa Krušikom i Jovanjicom, kao i ubistvima za koje niko ne odgovara.

      1. Pa za plčetak pod fantomkama sa bejzbol palicama i bagerom rušiti deo grada, a policija se ne odaziva na pozive kad su kidnapovali ljude. Svakodnevno nepkštovanje zakona dok ugnjetavaju ljude koji ih plaćaju tv stanovnike ove države, zagađivanje zemlje koneslom industrijom dok seku drveće o betoniraju bez dozvola..itd..itd.

  2. Kome je interesantna prica o Savamali, to su bile barake koje su bile napustene i gde su se skupljali narkomani, meni licno je drago sto se uklonilo to ruglo!

  3. Ne znam zasto se uporno potencira na ovoj temi iz proslosti, ta prica je zavrsena pre skoro 4 godine.

    1. završena ? pa ja sam onda to potpuno propustio. ko je osuđen za taj klasičan čin terorizma u centru glavnog grada ?

  4. Jedan od boljih poteza sadašnje vlasti. Pozdravljam. A to što opozicija ne može da nadje bolji način da kritikuje vlast od rušenja baraka, to je druga tema.

  5. Ma vi u svemu vidite simboliku,a ne vidite koliko davite sve nas!? Tu simboliku ne vidite?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.