‘Ne da(vi)mo Beograd’: Izbori namešteni, Beograd jasno rekao „Ne!“ diktaturi

Ostavite komentar


  1. Aman ljudi, Beograd nije Srbija!!! Ne dobijaju se izbori na Vračaru, Starom Gradu, u krugu dvojke….

  2. Nije Beograd Srbija, niti ste vi jedini narod. Za utehu vam je izlaznost, koja je posledica poremećenog života usled Korone . . Uživajte u svojim iluzijama . Jednom mrzitelji – uvek mrzitelji.

    1. bolje poremecen zivot zbog korone nego zbog virusa SNS ali iskorenice se brzo,pocelo je urusavanje,ko zna malo matematike jasno je da je ovo tezak poraz rezima i privid uspeha! Kiseo osmeh diktarora i Brnabe sve govori!! Bravo narode! Idemo dalje!!

    2. Ne Srbija je kao selo Kukulovce. Sve su im obecali a ispunili nista. Tek pred nove izbore im asvaltiraju deo ulice i ispune jedva jednu od 10 obecanih stvari. Ko je kriv pa Djilas i Beograd posto su oni onemogucili naseg mesiju i spasioca da intervenise.

  3. Opljačkali su penzionere – jedna milijarda evra. Naravno novac neće da nam vrate. A trebalo bi da vrate sa zateznom kamatom. Tim novcem su ustiličili vlast 100.000 botova i kontrolišu sve pore društva. Kada imaju na raspolaganje Budžet i troše novac ko pijani milijarderi onda sve može. Bugarski voz je prisutan na svakom izbornom mestu. Ne pitaju šta košta, koliko treba, toliko i plate. Celokupni državni aparat radi na sprovođenju centralne volje jednog čoveka. To znaju svi ali svako gleda svoja posla. Lični interse je preovladao ispred opšteg interesa. Većina ljudi u ovom sadašnjem bezakonju i materijalnoj bedi drži se principa daj šta daš. Od danas do sutra. One snage koje bi pokrenule ovu žabokrečinu napustili su zemlju Srbiji. Ostali su nesposobni i poslušni.

  4. SRBIJA vise godina nije krug dvojke i to treba da vam je jasno! Nemoze manjina da upravlja celom srbijom nemoze manjina da rastura srbiju na delove zna se ko je rasturio 3 jugoslavije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.