Ne davimo Beograd: Izveštaj EU o političkoj krizi u Srbiji dobar prvi korak

Ostavite komentar


  1. Dok se vama omraženi SZS
    (đilas, jeremić , svi su isti kako vi kažete ), borio u Evropskom parlamentu da se čuje jasan glas i gnev naroda iz Beograda vas nigde nije bilo da ih podržite.Sad nudite pomoć parlamentarcima kad ste videli koliki broj poslanika se uključio!? Da nije malo truo vaš komentar.Do juče protiv svih, avioni, kamioni.Sad kad SZS ( omražena opozicija) uradi odličan potez koji verovatno vodi ka Vladi nac.spasa sad se javljate.Mnogo toga mogu da zamerim i sadašnjoj ili bivšoj vlasti ali ljudski je podržati svaku ideju koja je za dobrobit svih građana da se tenzije smire i država usmeri ka EU.

  2. Koja politička kriza? Je l’ ovo što vas par stotina izigravate korisne idiote? Možda će vam se Tanja Fajon smilovati, ali kako, kad je ona pobedila sa 20% izlaznosti, a od toga 15% je podržalo?

  3. Hvla „Beograd na vodi“..
    Neko mora da počne da odmotava klupče i cepa odelo SNS…ali i mršave Opozicije .

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.