Ne davimo Beograd: Lancima smo zaključali ministarstvo da Mali ne može da uđe (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ej,dosadni ste više…Anasonovićeva objasnila sve…ostalo je još da vidimo (za koji dan),takozvane “rektorke“.

    1. Osvrnuo sam se tekstom na komentar „poštenjačine“, i naveo da je komentator daleko od riječi poštenjačine a bliže riječi nasilnik, jer podržava nasilničko ponašanje takozvane opozicije.
      No, uzaluda mi je trud jer Danas objavljuje samo negativne komentare na tekstove koji se suprostavljaju takozvanom „SzS“, a komentare na tekstove onih koji podržavaju opoziciju „nezavisne“ novine „Danas“ ne objavljuju.
      Tako stvaraju privid da je duplo više pozitivnih komentara stavovima opozicije u odnosu na broj negativnih komentara stavova takozvane opozicije.

    1. U pravu si. Ponašanje tog Malog je zaista nenormalno- ne samo njegovo nego i njegovog mentora AV! Poznati su slučajevi plagijata doktorskih disertacija 14 nemačkih političara – među njima i ministarke prosvete u pokrajini Baden-Virtemberg Anete Šavan i saveznog ministra odbrane fon Gutenberga. Odmah su napustili svoje funkcije da ne brukaju državu! Ursula fon der Lajen, današnja predsednica EU je takođe plagirala svoj doktorat ali je prošla veoma dobro- politička odluka ocenjivača da li se radi o plagijatu ili ne je nastala verovatno na presiju njene lične prijateljice Angele Merkel Po njima je Ursula -čuj, čuj! NENAMERNO i kobajagi nesvesno plagirala tuđe radove- disertacija je bila plagijat! ! Ona je jedina kojoj doktorat nije poništen- svih 13 drugih sa spiska ostali su bez doktorskih titula! Zaista treba proveriti koliko današnjih srpskih političara, ministara i drugih iz vlade ili bliski njoj imaju kupljene diplome raznih- pretežno privatnih fakulteta isl. pa onda da pričamo o moralu i pravdi!

    1. Gospodjo bot, molim vas za definiciju reci „sramno“. Bas da vidim kako vi to raumete.

  2. Bruka za našu zemlju kad se ovakvi smatraju za takozvane aktiviste za bolji Beograd i pokušavaju da budu lideri opozicije.

  3. Ko ste vi da stavljate lance i da nekom zabranjujete ulaz.
    Pošto vaše laži nisu uspele,sad ste krenuli nasilničko da se ponašate.

  4. Mislim da je došlo do zamene teze od strane propale opozicije. U nedostatku političkog programa, ideja za stvaranje napredne, moderne evropske Srbije i konkretnih predloga koje bi ponudili građanima kao što čini Aleksandar Vučić, propali opozicionari od svega toga uhvatili se za diplome kao pijan plota jer ništa drugo nemaju da ponude građanima Srbije. Zaboravljaju šta treba da rade kao opozicija ali zato njihovi poslanici ne zaboravljaju da uredno podižu plate iako nisu bili na svom radnom mestu mesecima unazad. Zaboravljaju da je to novac istih onih građana koji su glasali za njih. Građani ne zaboraljaju, biće nagrađeni na izborima za svoj nerad možda malim prelaskom cenzusa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.