Kako izgleda kampanja Ne davimo Beograd od vrata do vrata 1Foto: Ne davimo Beograd

Aktivisti Ne davimo Beograd za vikend su u okviru predizborne kampanje obišli oko 2.500 stanova i razgovarali sa građanima o planovima kako da Beograd postane dobar grad za sve, saopšteno je iz NDB.

“Zadovoljni smo i podrškom koju daju pokretu, koja je prema Demostatu u ovom trenutku na 13 odsto u Beogradu, i spremnošću na uključivanje u dalji rad… Ovo je nova faza naše kampanje Za dobar grad u koju ulazimo nakon preko 200 različitih štandova, komšijskih razgovora, događaja u parkovima i na ulicama širom grada koje smo sproveli tokom jeseni. Naše opštinske grupe su zaista bile vredne i predane da čuju svakog građanina i građanku kako da od Beograda zajedno napravimo da bude dobar grad za sve”,  izjavila je Natalija Stojmenović, koordinatorka terenske kampanje, prenosi se u saopštenju.

“Direktnim razgovorima sa građanima i kampanjom od vrata do vrata želimo da nadomestimo nedostatak medijskog prostora. Takođe, ulažemo velike napore kako bismo se spremili za kontrolu izbora. Dobra vest je da smo krenuli na vreme, pa do sada već imamo oko 1200 obučenih kontrolora, a očekujemo da pokrijemo svako izborno mesto. Moramo svi da se uključimo i damo svoj doprinos, „izjavio je Dobrica Veselinović, prenosi se u saopštenju NDB.

Aktivisti su organizovali i razgovore sa komšijama u Zemunu i Lazarevcu, gde će uskoro biti otvorena i lokalna kancelarija pokreta, dodaje se.

Kako izgleda kampanja Ne davimo Beograd od vrata do vrata 2
foto: Ne davimo Beograd

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari