Kako izgleda kampanja Ne davimo Beograd od vrata do vrata

Ostavite komentar


  1. Nadajmo se da ova stranka ojaca u narednim godina da pored Ne-davimo Beograd bude i Ne-davimo Srbiju.
    Zelimo im puno uspeha,imaju moj glas.

  2. Mozda, ali mozda bih vam oprostio Zelenovica i Cutu kad bi mi Ksenija Radovanovic zvonila na vrata, ali posto vidim da ste nju skrajnuli, onda tek nema sanse.

  3. A kada sendvicari zvone i smaraju onda vrse pritisak, a kada ovi nesretnici iz Druge Srbije to rade onda je to zabavno… ne samo da lice po spoljnoj i unutrašnjoj politici, vec su poceli da lice i u formi.

  4. Kampanja od vrata do vrata je zlo najveće kad je radi SNS, a baš je super kul demokratija kada kada je rade davitelji.

Ostavite komentar


Politika

"Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom": Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku 9

„Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom“: Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku

Još jedan igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i veoma lošim dijalozima - tako je marketinški stručnjak Igor Avžner ocenio jučerašnji, kako je rekao, "namešteni dijalog" Aleksandra Vučića sa građanima Malog Zvornika. Da je Vučić hteo da čuje šta misli narod, dodaje, čuo bi 40.000 ljudi koji su mu svoje mišljenje dali ispod prozora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.