Ne da(vi)mo Beograd uz Sašu Jankovića

Potrebno je organizovati se i promene započeti od komšiluka
Inicijativa koja je organizovala proteste protiv rušenja u Savamali odredila se prema predstojećim predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. Ni Rim nije izgrađen za jedan dan, a Srbija se urušava u kontinuitetu od celih sto godina.

  2. ČIJI je OVO, GRAD,,Nekih Tamo Idiota ,,Čiji smo taoci,ili ,,kvaziintelektualaca,i,,,soroševaca,,po,,eksluzivama,, Gurua, IZ 90tih,zbog koga smo OPET na udaru NJEGOVIH ,,vizija,, radikalizma,,iz,,ničim izazvanog rata,,.I JEDNOG POSEBITOG ,,SPASIOCA,,.

  3. Nikako da shvatim ko je naprednjački trojanski konj, ili Jeremić ili Janković, oba su raspali opoziciju.

  4. Objekti u Savamali su bili bespravno sagrađani, znamo zašto podižu veliku famu oko njih, da bi mogli da dobije svako po lokal i stan. Da bi Saša janković mogao da živi na jednim od kula i da ima svoj topao dom i kancelariju.

  5. Ova inicijativa ne treba više da postoji, poslali su poruku i nadležni rade na rešenju ovog slučaja, tako da mi nije jasno šta sada podrškom Jankovića žele da postignu.

  6. Српски комунисти су прецизно, још пре два месеца, написали да су «Ужичанствени» завршили посао и Вучић је «Виђен за Ивањицу».
    На политичкој сцени «опозиција» има Јанковића и Јеремића, а терцирају им Вељо и Стаматовић. И сви они кљуцају по политикантском ђубришту Депоса и ДОС-а «У потрази за месијом», како је својевремено написао онај Јеврејин који се клањао златном телету. А Јеремић баје о интересима радника – несме ни да их назове радничком класом, сањајући да ће сутра моћи, као и Грегор Самс (Вулин) да каже:»Ево ја дајем и моју партијицу, јер ћу доказати верност и љубав према Вучићу.»

  7. Lonac je opran, a sto je divljac u sumi to je za neke najmanji Problem. Ocito da je Jankovic i "formalno" postao predsednicki Kandidat, a "sustinski ostao" ZASTITNIK GRADJANA.

  8. DJB je dobio odgovor i ne treba vise da kalkulise, kao ni CANAK,TADIC, CEDA, kojima je ovo politicki oprostaj….VUK JEREMIC JE FILM KOJI SMO GLEDALI….SASA JANKOVIC IMA PRAVO I NA GRESKU
    BRAVO PATKICO, DA POBEDIMO TOMU I SESELJA…NECE VUCIC NA IYBORE…ON JE KALKULANT KOJI IMA VRAPCA VLADU POSLUSNIKA U RUCI A GOLUBA NA GRANI, PITANJE JE…
    SRAMOTA JE OD LJAJICA I SLICNIH MINISTARA DA IM VELJA ILIC GOLUB PREVRTAC, POKAYUJE DA IMA VISE ISKRENOSTI I MORALA OD NJIH..
    AJDE OVI VULINI, KRKOBABICI TO JE FELA SLUYBE, ALI VLADANU VUKOSAVLJEVICU, NEDIMOVICU….TU NIJE MESTO…
    VUK DRASKOVIC JE SECANJE NA POLITIKU.

  9. Šteta, a ja mislio da će ova glasačka masa podržati Tomu Nikolića

  10. Sramni bezumni botovi, pa I vasa deca ce ziveti u ovoj zemlji, hocete li se setiti u starosti da ste im podrivali buducnost. Koje su to pare koje mogu da vas plate da podrzavate pssihopatu?

  11. "Не пада снег да покрије брег, него да свака зверка покаже свој траг!"
    (Реприза синоћњег коментара, који није објављен?!?)

  12. Da nisu možda ti objekti bili bespravno izgradjeni? Da nisu možda bili ruglo? Da li će možda na njihovom mestu biti izgradjeno nešto lepše?

  13. Kako je stitio Ustav i gradjane u tih 10 god,tako nam i jeste.Ma ne,stitio je on samo svoju platicu od oko 3.000 evra.To je sve sto je uradio za Srbiju i gradjane.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.