Ne davimo Beograd zahteva da RTS izveštava o akciji građana „Bukom protiv diktature“

Ostavite komentar


  1. Poštovani iz NDBG, na RTS su prikazali oba protesta. Bilo bi dobro kada bi isti zahtev uputili i N1, da oni nešto prikažu o drugom protestu, oni to ne prikazuju.

    1. RTS je sinoć u vreme protesta imao direktno uključenje u Dnevnik 2 iz NS u kome je reporter izveštavao o jednoj akciji opere u naselju Podbara, koja se desila ranije tokom dana. U pozadini se čuju šerpe, lonci, pištaljke i trube, a reporter i voditelj se prave kao da se ništa ne dešava. Bruka i sramota na šta liči javni servis.

      1. I ja kažem da treba svi da emituju. Naročito ono u 20 i 30 da cela zemlja čuje kako narod peva Djilasu.

        1. Ne peva Djilasu narod nego šačica huligana u kapuljačama, kao KKK.

  2. Izveštavali su danas u emisiji Oko.
    Naravno izbor sagovornika je bio takav da se umanji značaj akcije.

  3. Nema potrebe, svako ionako cuje koliko je glasno. Ceo Beograd se trese u ritmu : „Djilase lopove,…“

    1. Proveri sluh, a mi ti tako rešavamo problem jednolične ishrane.

  4. Bitno da nam uz račun za struju odbijaju lovu za RTS. A evo šta smo dobili od njih za svoje pare, samo bljuvotinu. Želim da mi vrate sve pare koje sam morao da dajem Elektošumadiji za njih. Sigurno bih nakupio bar 500 eur do sada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.