Ne može nam niko ništa

Ostavite komentar


  1. SPOMENIK bahatosti jednog diktatora i samokrunisanog despota, moze se videti na vrhu Kopaonika, neposredno pored Pancicevog groba, sto je nedavno „Insajder“ i dokumentovao. Ovo je jedan od primera koji pokazuje kada se politicka olos docepa vlasti i naseg novca i kada umisli da sve moze sta mu se prohte. Ovo je takodje dokaz da u Srbiji koja jeste pod diktaturom Aleksandra Vucica i njegovih SNS satrapa, nema vladavina zakona i da su sudstvo i sve ostale drzavne institucije pod „sapom“ jedne osobe a to u prevodu znaci DIKTATURA. Posto smo svesni kako treba da se obican narod suprotstavi diktatoru, koji je izmedju ostalog, juce i pokazao cime raspolaze u policijskoj strukturi, zna se sta valja ciniti. Grupisati se i organizovati za OTPOR svim sredstvima, posto nijedan diktator nije sa vlasti otisao dobrovoljno i mirnim putem, tako nece ni Aleksandar Vucic.Srbija ce se ipak jednog trenutka probuditi i odluciti da mu kaze „DOSTA JE BILO“ ! Verujem u to zato i ne zelim da napustim Srbiju, poput mnogih koji su otisli u verovatno bolju buducnos od ove koja nas ceka. Svemu ce doci kraj a onda se treba „setiti“ propustene prilike posle 05. oktobra 2000. god. i istu gresku ovog puta necemo smeti da ponovimo, sva ova olos iz devedesetih koji su se tada izvukli, nece siguran sam da izbegne LUSTRACIJU ovog puta a bogami ni oduzimanje kriminalno stecene imovine i dugogodisnje robije.

  2. Najbolja analitika ove hohštaplerske vlasti . Ratni zlikovac i ratni zločinac slobodan milošević , nije ovima i onom ni do kolena . Ja kao čovek i gradjanin Srbije mogu samo reći , Teško nama .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.