„Ne možemo da sedimo i čekamo novu krizu“: Borelj poručio da je Kurti odbio kompromisno rešenje

Ostavite komentar


  1. Вучић никада неће добити дозволу српског народа да призна косово у ун и као независно.

  2. Borelj je rekao da vreme ističe. Pa ističe samo njima u EU, jer se redovno smenjuju političari nakon par godina!

  3. Borelj poručio da je Kurti odbio kompromisno rešenje

    E ovaj put je Kurti zaista napravio „veliku grešku“ !
    Takvu priliku da „prvo formira ZSO“ i to sa „izvrsnim ovlašcenjima“ da bi zauzvrat dobio da Srbija „nikada nece priznati Kosovo“, teško da ce ikada više ponovo dobiti !
    Neznam kako to vama izgleda ali ja vam moram priznati da je meni Gosp. Kurti daleko „lakše razumljiv“ od onog „šarlatana“ koji se „prehranjujue parizerom“ !

  4. Bucko „Razmisljam“

    Naravno da je jednom srbofobu blizak onaj drugi srbofob te je sasvim prirodno da ti je ‘lakse razumljiv’ velikoalbanski „seselj“, fasista, populista i sovinista Kurti.

  5. Prvo Kosovo po Rezoluciji 1244 ne postoji, vec samo KiM u okviru Republike Srbije pod upravom SB UN. Drugo tz. Kosovo je odavno prihvatilo formiranje ZSO sto je proslo i skupstinu tz. Kosova i potvrdjeno. Priznanje od strane Srbije tek pred prijem Srbije u EU poglavlje 35 a mozda se nesto dogovorimo i drugacije ali provo ZSO pa onda idemo dalje. Priznavanje tz. Kosova kao drzave, Kurti nikada ne bi ispunio formiranje ZSO to je cinjenica de fakto. Nije mi se svidelo povlacenje Srba iz tz. kosovskih institucija i policije i zato sada imamo sta imamo a ne bi toga bilo da je bilo pameti. Oni koji su to predlozili i odradili, sada neka vade trnje iz vatre.
    G-din. Borelj ako ste ustvrdili da Kurti zateze pa izvolte nemojte moliti nego imate stap pa zajedno sa SAD odradite posao, nema tu molbe ni za jednu stranu. Ziveli

  6. Kad Kurti odbije nešto nikom nista, kad se Srbija bori za svoj narod i zemlju, onda tražimo Veliku Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.