„Ne, nije Kebara“: Ko je Janko Langura, naprednjak koji je nakon pretnji napravio sačekušu Radomiru Lazoviću?

Ostavite komentar


  1. Opšte poznato medju sportistima kakvi su mentalni kapaciteti golmana !

  2. On živi u Gornjem Milanovcu kao i ja. Ekonomista je verovatno od kako su naprednjaci došli na vlast kao mnogi u mom gradu. Ima i gorih u ovom gradu.

  3. On ima sve osobine koje se zahtevaju u SNS: agresivan,primitivan,nevaspitan,odan vođi, …

  4. Verovatno je Janko Langura pohadjao akademiju mladih SNS-a pa naucio da se ponasa onako kako ne dolikuje jednom obrazovanom coveku.Ipak za njega vazi skracenica POP ili da bude jasno prostak ostaje prostak niko mu ne brani da to bude ali neka ostavi kulturnog Lazovica na miru.

  5. Лангура,какво презиме.Бисер Србије

  6. Ako је лингур економиста,и још на мастер студијама,ја сам двоструки нобеловац.

  7. Zna sta i kako da radi jer je pohadjao nadasve cuvenu Akademiju Mladih Lidera (AML) sto je obzirom na profesore i nastavnike jednako americkim MBA studijama.

  8. Ovaj je svojom odanošću predsedniku, drugim rečima poltronstvu diktatoru zaslužio tonu sendviča!
    Tako je duboko ušao, bojim se da mu se ni glava više ne vidi na površini!

  9. Tipičan predstavnik naprednjačko-radikalske populacije. Agresivni, primitivni, neobrazovani prostak. Prave kvalifikacije za regrutaciju u prve redove SNS sekte.

  10. kako ko je ? pa buduci robijas, a posle toga moze da radi na popravci puteva, mozda …

  11. Langura, Kebara… koja imena. sns je bukvalno objedinio sav sljam, olos i talog koji je Srbija imala vec decenijama. Bar im za to hvala, sutra ako zelimo da ocistimo Srbiju dovoljno je da krenemo od njih!

  12. Pa sta ce on, jadan pa da radi. Da brani gol, ne zna. Ekonomija mu, izgleda ne ide, pa hajde da pljuje. Nije da mu lose ide, ali ima takvih pljuvaca onoliko. Zato i nije u skupstini.Pacenik, a tek treba da zivi.

  13. Moj komšija je Kebara, mučenik je do nedavno nosio masku da ga nebi ljudi prepoznavali i rugali mu se. Jadna li si zemljo Srbijo!

  14. Bice posla za reformisano Tuzilastvo posle promena.
    Krivicni progon SNS krimosa, oduzimanje imovine i obavezna lustracija.

  15. Još jedan čovek koji nije dobio neophodnu ljubav i pažnju u detinjstvu…

  16. Ma boli me uvo da li jeste ili jok dobio pažnju i ljubav u detinjstvu. To što radi motivisano je njegovim niskim strastima i lukrativnim motivima. I pritom ugrožava prava i slobode drugih. A terapiju za takve homunkuluse propisao je dr Slobodan.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.