Ne postoje dokazi da je Sandra Božić bilo koga uvredila: Nevena Đurić o seksističkim izjavama 1foto: Printskrin, Narodna skupština

Potpredsednica Skupštine Srbije Sandra Božić apsolutno ništa loše nije rekla poslanicama opozicije, rekla je na konferenciji za novinare Nevena Đurić, poslanica SNS.

“ Kada se pogleda taj snimak jasno se vidi da je ona rekla da se poslanice opozicije preporučuju da budu članice Srpske napredne stranke. I ja ne vidim šta je tu sporno i šta je uvreda. Ne postoji ni jedan jedini dokaz da je bilo uvrede i ne očekujete valjda da verujemi samo na reč. Jer jedno je što je ona zaista rekla, a drugo šta su preneli mediji“,  rekla je Nevena Đurić.

Ona je navela da je cela javnost juče, naprotiv, prisustvovala jednom nervnom slomu poslanice Demokraske stranke Dragane Rakić koja je prekinula obraćanje Ane Beloice, mlade poslanice SNS, i svi su videli na šta je ličilo to obraćanje.

Đurićeva je ponovila da ne postoji jedan jedini dokaz da je Sandra Božić uvredila koleginice iz opozicije, ali postoje dokazi i kamera je snimila Stefana Jovanovića koji je opsovao majku Milenku Jovanovu.

„To je uvreda za sve žene, jer i majka je žena“, reka je Đurićeva, a onda je citirala tvit Željka Veselinovića , upućenog Ani Brnabićali i tvit Mlađana Đorđevića upućenog Sandri Božić-Banderuša koja voli trojku.

Podsetilaje Nevena Đurić i na Marka Vidojkovića i to kako je opsovao majku Aleksandru Vučiću , na izjavu demokrate koji je nju nazvao Vučićevom Ćićolinom, a prisetila se kako je opozicija vređala Vučićevu ćerku Milicu, zatim Vladanku Malović, Maju Gojković, ali i pokojnu Kseniju Vučić.

„Ma koliko god da se opozicija bavi spinovima i obnamana mi nećemo ćitimo. Uvek će naići na naš ozbiljan odgovor ,jer naša politika se zasniva na istini“,  poručila je poslanica SNS , dodajući da opoziciji u obmanjivanju javnosti pomažu i neki mediji koji izvrću istinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari