Ne postoje kazne sudova za one koji pale baklje u policijskom času

Opozicioni lideri traže da policija i sudovi imaju isti odnos prema onima koji ne podržavaju vlast i prema onima koji pale baklje

Ostavite komentar


  1. Nigde u svetu, ama NIGDE, ne postoji ovakav javašluk kada se radi o „poziciji“ i „opoziciji“… totalna neodgovornost na svim mogućim novoima.. i zato imam samo jednu poruku: „TEŠKO ZEMLJI U KOJOJ PSI ĆUTE A KAMENJE LAJE“!

    1. Opasno vreme je pred nama. Vučić i njegova vlasa izgleda da nije svesna šta svojim činjenjem mogu proizvesti. Kada narodu prekipi, a taj se trenutak izgleda približava, jer institucije ne rade, proradiće ulica. A to može dovesti do građanskih sukoba, što po svemu sudeći vlast i želi.

  2. Za bakljadu moraju odgovarati i ucesnici i nalogodavci. Za javno vredjanje licnosti isto tako. A lopove i falsifikatore u zatvor. Znaci ako je Djilas lopov,onda u zatvor,a tako i sa julinim,tomom rakijom i drugima.

  3. … naše pravoSUĐE nadeleko je poznato u svetu po ne činjenju i odlukama koje su ispid nivoa prosuđivanja vračeva u prvobitnim zajednicama!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.