„Ne trpimo izdaju Aleksićeve grupice“: Odbor Narodne stranke u Topoli ne podržava izlazak dela članstva

Ostavite komentar


  1. Izdaja! Čemu tolika drama, osude? I koja je to priča? Jeremić namesti članstvo, očigledno u svoju korist, a onda se prozivaju ovi drugi kako ne smeju na izbore. Ne znam na koga me to podseća? Ko to ono beše sve koji se ne slažu naziva izdajnicima i pravi izbore sa unapred poznatim pobednikom, a onda se ruga onima koji su izgubili? Ništa nije ničije i nema zaveta da bi se nešto izdalo. Čovek veruje da može bolje, ne može u tim okvirima pokušava u drugim. Pitanje je zašto se menjaju igrači kad je igra počela i nameštaju stranački izbori i još se otvoreno ruga svima, tako što se svi koji vide očigledno prave ludima. Odvratna priča i nepotrebna. A što se tiče toga ko ide na ruku Vučiću, pogledajte koga pljuju pink i informer.

  2. Aleksić je bio jedino prepoznatljivo lice vase male stranke i ne mogaste ga istrpeti. Pa propadnite neslavno! Ionako ste uvek bili ucenjivači i beskičmenjaci na koje se nije moglo računati. Nestanite zauvek! Zbogom!

  3. Ja ne pripadam nijednoj stranci , ali iz aviona se vidi ko je nosio sve aktivnosti NS i u Skupptini i na protestima . Aleksić je pravi narodni tribun i nije mu cilj samopromocija nego naprotiv , svu aktivnist stavlja u službu građana i u Srbiji i na KiM , našoj pokrajini čiji nsrod su skoro svi političari skrajnuli u svojim aktivnostima , što Aleksić nije . Mislim da je učinio pravi potez , jet je bio na pravom putu za razliku od Jeremića . Vreme će pokazati ko je u pravu .

  4. I pored ogromnog novca, I pored ogromne željeda budeš političar, I pored mnogih interesnih veza napolju- članstvo te neće.

  5. Aleksiću, ljudino, Napred!
    Biće2 jako teško, u pravu ste, predstoji vam borba protiv mafijaškog kartela na vlasti kao i borba protiv lažne opozicije

  6. Ne, podrzite Pozderca !Vukova sujeta i ego, ne dozvoljavaju mu da dopusti da sd mladji ljudi od njega pokazu i dokazu. Treba nam covek Srbin, covek poljoprivrednik a pri tom i skolovana glava iz srca Srbije. Dosta je vise sa ljudima koji se ne bore za Srbiju i Srbe.

  7. Ovde svako ko malo više istupi i bude prepozatljiv u narodu,misli za sebe sa je sledeći oredsednik,pa formira sviju stranku Tako svi propadaju,her svako id njih misli da je boginja.Zato i imamo hiljadu malih stranaka,sa još manjim vodama.Umesto da se ujedinjuje i tako pridobiju narod,oni se samo cepaju ba sve manje komadiće.Vucic gleaa i smeje im se.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.